Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Η γυναίκα του Οζι Οζμπορν πάει για δήμαρχος

Ετοιμη να κατέβει στην πολιτική νιώθει η σύζυγος του Οζι Οζμπορν, Σάρον, η οποία σκέφτεται πολύ σοβαρά να διεκδικήσει τη θέση της δημάρχου στη γενέτειρα του εκλιπόντος σταρ της heavy metal μουσικής, Μπέρμιγχαμ.

«Το σόι σου»: Ο Βαγγελάκης δοκιμάζει τη χορτοφαγία και ο Χαμπέας τρώει...

Απίστευτες καταστάσεις απόψε στο «Σόι σου»!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξαναμπαίνει στο πλατό μετά την απώλεια της μητέρας του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μια παύση στα γυρίσματα των εκπομπών του λόγω της απώλειας της μητέρας του. Ο ΑΝΤ1 εξέδωσε ανακοίνωση για την επιστροφή του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;».

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Η Μελισσάνθη ζητάει από τον Άγγελο να...

Απόψε επιστρέφει με νέο επεισόδιο η σειρά «Το Σπίτι...

Το «δεξί χέρι» του Μίχου αρνείται τα πάντα, αλλά η 12χρονη τον «καίει» στις καταθέσεις της

Ο... CEO «Μιχάλης» και τα ροζ ραντεβού

Πρωταγωνιστικός ήταν ο ρόλος του 57χρονου συνταξιούχου ναυτικού με το ψευδώνυμο «Μιχάλης» στην υπόθεση μαστροπείας εις βάρος του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, ενώ ακόμα πέντε άντρες μπαίνουν στο μικροσκόπιο της ανακρίτριας και των αστυνομικών. Ο ρόλος του «Μιχάλη» και ακόμα πέντε αντρών προκύπτει από την κατάθεση της ανήλικης αλλά και τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί.

Η 12χρονη τον είχε κατονομάσει ως τον συνοδό της στα ραντεβού με πελάτες που έκλεινε ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος προκειμένου να συνευρεθεί μέσα σε Ι.Χ. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, ο «Μιχάλης» την παρότρυνε να «υπακούει» μόνο στον ίδιο και στον Ηλία Μίχο, της έκλεινε ραντεβού και την πίεζε να πηγαίνει σε ξενοδοχεία.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, ο 57χρονος χρησιμοποιώντας προφίλ με το ψεύτικο όνομα «Μιχάλης Ιωάννου» έκλεινε τα ραντεβού του κοριτσιού μέσω του Instagram και άλλων εφαρμογών, ενώ έβαζε αγγελίες σε site που διαφημίζει οίκους ανοχής, από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο του 2022. Για τις συναλλαγές αυτές έπαιρνε ποσοστό από τα χρήματα που έδιναν οι παιδοβιαστές για τη συνεύρεσή τους με το κορίτσι.

Ο 57χρονος, που το πραγματικό του όνομα είναι Μανώλης Χ., οδηγήθηκε χθες στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, αλλά δεν απολογήθηκε, καθώς έλαβε προθεσμία προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία ο συνήγορός του Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Ο συνταξιούχος ναυτικός, που συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στο σπίτι του στο Κερατσίνι, φαίνεται ότι περίμενε τη σύλληψή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε φροντίσει να ξεφορτωθεί το laptop του, ρίχνοντάς το στη θάλασσα, νομίζοντας ότι δεν θα αποκαλυφθεί ποτέ η δράση του. Ομως τα ψηφιακά του ίχνη βρέθηκαν στο ίντερνετ και έτσι οι αστυνομικοί έφτασαν στη σύλληψή του. Ο συλληφθείς, που έχει μια κόρη 5 ετών, φέρεται ότι έχει ποινικό παρελθόν ως μαστροπός.

Σε δηλώσεις του έξω από τα δικαστήρια, ο συνήγορος υπεράσπισής του κ. Θεοδωρόπουλος υποστήριξε πως ο 57χρονος δεν έχει σχέση με τις κατηγορίες του βιασμού και της ασέλγειας που του αποδίδονται, «παρά μόνο τη διευκόλυνε για πράξεις ακολασίας μέσω ίντερνετ».

Όπως πρόσθεσε, «όσοι διασπείρουν πληροφορίες πως ο “Μιχάλης” έχει συνευρεθεί με τη 12χρονη είναι άσχετοι με τη δικογραφία και θα γίνουν μηνύσεις. Ο κατηγορούμενος δεν έχει συνευρεθεί ποτέ με την ανήλικη, δεν στέκουν τα αδικήματα του βιασμού ή της ασέλγειας για τα οποία βρέθηκε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας, παρά μόνον της διευκόλυνσης πράξεων ακολασίας μέσω του ίντερνετ». Και συμπλήρωσε: «Ζήτησα προθεσμία για να ενημερωθώ για τη δικογραφία. Ο “Μιχάλης” δεν έχει σχέση με τον βιασμό και τις κατηγορίες για μαστροπεία που αποδίδονται σε άλλους κατηγορουμένους. Είναι άνθρωπος μεγάλης ηλικίας, οικογενειάρχης, ο οποίος είχε επαφή μέσω ίντερνετ με μια κοπέλα που του έλεγε πως είναι 20 ετών. Δεν την είδε ποτέ από κοντά και δεν γνωρίζει πώς μπλέχτηκε το ψευδώνυμό του στην εφαρμογή Blindchat».

Αντίθετα, η 12χρονη φαίνεται να «καίει» τον 57χρονο «Μιχάλη». Οπως δήλωσε ο συνήγορος της μητέρας του κοριτσιού Απόστολος Λύτρας, ο συλληφθείς είχε συναντηθεί με τη 12χρονη. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι το όγδοο κατά σειρά ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί για την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας του Κολωνού. Για τον βιασμό και τη μαστροπεία της ανήλικης μαθήτριας έχουν προφυλακιστεί έως σήμερα 10 κατηγορούμενοι, ανάμεσα στους οποίους και η μητέρα της ανήλικης.

Η ανάκριση συνεχίζεται με γρήγορο ρυθμό και κλήσεις νέων υπόπτων με βάση την τέταρτη κατά σειρά κατάθεση της 12χρονης, που «δίνει» ακόμα πέντε πρόσωπα. Βασικός πελάτης και το πρώτο από τα πέντε άτομα είναι ένας 60χρονος, με το μικρό όνομα «Γιώργος», ο οποίος αναμένεται να κληθεί να δώσει εξηγήσεις. Στην κατάθεσή της η μικρή αναφέρει πως έκανε ακόμα και live sex μεταδόσεις ανοίγοντας την κάμερα του κινητού, όταν οι αστυνομικοί τής έδειξαν μια φωτογραφία του άνδρα. «Τον λένε “Γιώργο” και έστελνε λεφτά για φωτογραφίες – βίντεο» κατέθεσε η 12χρονη.

Ερώτηση: Μόνο φωτογραφίες και βίντεο;

Απάντηση: Και με βιντεοκλήση στο Viber.

Ερώτηση: Απλά για να σε δει ή ήθελε κάτι συγκεκριμένο;

Απάντηση: Κάτι συγκεκριμένο.

Ερώτηση: Ζητούσε να σε δει, δηλαδή, χωρίς ρούχα;

Απάντηση: Ναι.

Ερώτηση: Κάτι πιο σεξουαλικό, δεν ήθελε απλά να συνομιλήσετε…

Απάντηση: Ναι.

Ερώτηση: Και είχε βάλει αρκετές φορές χρήματα;

Απάντηση: Τέσσερις. Είχε ζητήσει να βρεθούμε από κοντά, αλλά ποτέ δεν βρεθήκαμε. Δεν το κανονίσαμε.

Ερώτηση: Τι γνώριζε για την ηλικία σου;

Απάντηση: Oτι είμαι 16».

Δεύτερο πρόσωπο είναι ένας «παχουλός μεσήλικoς», με τα αρχικά Α.Μ., που κυκλοφορούσε με ηλεκτρικό αυτοκίνητο και ο οποίος την πίεζε να φύγουν διήμερα μαζί. «Μου είχε πει να πάμε διήμερο… Αλλά είχαμε βρεθεί» ανέφερε το κορίτσι.

Ερώτηση: Είναι ένας άνδρας με τον οποίο λοιπόν είχατε βρεθεί από κοντά. Είχατε και επαφή;

Απάντηση: Ναι. Τρεις τέσσερις…

Ερώτηση: Ο οποίος ύστερα από αυτές τις φορές σου είπε “Πάμε και ένα διήμερο μαζί;” Τι θυμάσαι; Τι στοιχείο σού έρχεται πιο εύκολα στο μυαλό γι’ αυτόν τον άνθρωπο;

Απάντηση: Είχε το όνομα του Α.Μ. στο Viber και στο WhatsApp, ήταν παντρεμένος, είχε δύο κόρες και ένα άσπρο αμάξι Toyota, κάπως έτσι. Ηταν παχουλός και το αμάξι ήταν ηλεκτρικό.

Όμως η ανήλικη δεν τον αναγνώρισε σε φωτογραφίες υπόπτων που της έδειξαν οι αστυνομικοί.

Ενα τρίτο πρόσωπο είναι ένας 47χρονος άνδρας με το όνομα Ανδρέας Τ., τον οποίο αναγνώρισε σε φωτογραφία.

«Με αυτόν είχαμε κανονίσει να βρεθούμε, ήρθε, βρεθήκαμε κι αυτός ήθελε σπίτι του και εγώ του είπα “άμα θες σπίτι σου, δώσε μου πρώτα τα χρήματα και θα έχουμε πιο πολύ χρόνο” και έφυγα.

Ερώτηση: Αυτός σε αναζήτησε μετά;

Απάντηση: Ναι. Μου είπε: “Γιατί με κορόιδεψες; Και θέλω να ξαναβρεθούμε κι άλλη μία”.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.