Το σπόιλερ του Γιώργου Χριστοδούλου για τον «Σασμό»: «Η παλιά βεντέτα αναζωπυρώνεται»

Συγκλονιστικές εξελίξεις

Ο Γιώργος Χριστοδούλου σε συνέντευξή του στο περιοδικό mytv έκανε αποκαλύψεις για τα νέα επεισόδια της σειράς «Σασμός».

Θα τον δούμε να διεκδικεί τον Πετρή μέχρι τέλους;
Ο Σταύρος είναι σε πανικό τώρα. Κάποια στιγμή, πιστεύω θα καταλάβει πως ό,τι κάνει δεν ωφελεί. Ο τρόπος που αντιδράει είναι εκδικητικός και από φόβο. Τα συναισθήματά του είναι ένα κουβάρι, θα φτάσει να κάνει ό,τι μπορεί μέχρι οι καταστάσεις να τον κολλήσουν στον τοίχο και να αποφασίσει ή να δει την πραγματικότητα ή να δοκιμάσει άλλον τρόπο.

Με τον Αστέρη θα έρθει ξανά σε αντιπαράθεση;
Θα έρθει, αλλά η αντιμετώπισή του θα είναι διαφορετική απ’ ό,τι περιμέναμε.

Δεν περιμέναμε από τον Σταύρο να κάνει άσχημες κινήσεις…
Θα κάνει όμως.

Θα συνεχίσει να παρακολουθεί την Αργυρώ και τις κρυφές συναντήσεις της με τον Αστέρη;
Σύντομα το κεφάλαιο με την Αργυρώ θα κλείσει, αλλά θα παραμείνει το κεφάλαιο με το παιδί, θα καταλάβει πως δεν έχει ελπίδες και θα δει το πραγματικό της πρόσωπο. Ο Σταύρος έχει εξιδανικεύσει την Αργυρώ, γιατί, ενώ φαινόταν από την αρχή πως εκείνη δεν τον αγαπάει, εκείνος δεν το καταλάβαινε. Τώρα θα το καταλάβει.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει ο Γιώργος Χριστοδούλου: «Έπινα ένα μπουκάλι τη μέρα, ένιωθα μηδενικό»

Τι να περιμένουμε στα επόμενα επεισόδια;
Τα πράγματα ανάμεσα στον Σταύρο και στην Αργυρώ εντείνονται και γίνονται όλο και πιο ακραία. Δεν υπάρχει κανένα σημείο εξομάλυνσης. Η παλιά βεντέτα αναζωπυρώνεται και είναι σαν να ξεκινάει από την αρχή. Τον πόλεμο που ανοίγει ανάμεσα στις δύο οικογένειες δεν τον έχουμε δει ως τώρα.

Ο Σταύρος θα παίξει ρόλο στην αναζωπύρωση της βεντέτας;
Ναι, θα παίξει.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...