Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Βιασμοί Ίλιον: Συμπλοκή σε πάρκο και οπαδικά κίνητρα

Υπάρχουν στο ένα βίντεο δύο φράσεις που επαναλαμβάνονται φωναχτά -“Kάτω Πατήσια” και “δυτική αλητεία”

Διαφορετική διάσταση σε σχέση με το κίνητρο των αμούστακων βιαστών δίνει ο δικηγόρος ενός εκ των οκτώ κατηγορουμένων, ο οποίος επικαλείται δύο φράσεις στα βίντεο της φρίκης οι οποίες συνδέονται με οπαδικές και τοπικιστικές διαφορές.


Τα δύο βίντεο που βρίσκονται στα χέρια των Αρχών και μελετώνται προσεκτικά έχουν αποτυπώσει τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε ο 15χρονος μέσα στη μονοκατοικία της φρίκης στο Ιλιον. Σε αυτά ακούγονται δύο από την «κλίκα των 8» να λένε τη φράση «Κάτω Πατήσια», η οποία παραπέμπει σε συμπλοκή ανηλίκων που είχε γίνει μέσα σε πάρκο των δυτικών προαστίων και αντιπροσωπεύει τους μαθητές της περιοχής που φέρεται ότι επικράτησαν.

Η δεύτερη φράση είναι «δυτική αλητεία» και παραπέμπει σε οργανωμένους οπαδούς ομάδας, που εκτός από ξυλοδαρμούς είχαν προβεί σε παρόμοια πράξη με αυτή που καταγγέλλει ο 15χρονος ότι υπέστη.

Σχολιάζοντας τα συγκεκριμένα βίντεο ο δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων Μανώλης Διαμαντάρας υποστήριξε πως τις εξηγήσεις θα τις δώσουν στις ανακριτικές Αρχές. «Διαψεύδω κατηγορηματικά, σύμφωνα με όσα μου έχει πει ο εντολέας μου, ότι υπήρχε τουλάχιστον από τη μεριά του πρόθεση σεξουαλικού πειραματισμού. Η υπόθεση είναι αρκετά σοβαρή. Υπάρχουν στο ένα βίντεο δύο φράσεις που επαναλαμβάνονται φωναχτά -“Kάτω Πατήσια” και “δυτική αλητεία”-,

οι οποίες εξηγούν το περιστατικό, και στην ανακρίτρια θα εκθέσουμε όλα αυτά που πρέπει να πούμε για να εξηγήσουμε γιατί δεν ήταν σεξουαλικός πειραματισμός. Είναι πολύ πιθανό να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης εάν το κρίνει η κυρία ανακρίτρια ή εάν δεν υπακούσουν στις κλήσεις για ανάκριση που μπορεί να στείλει. Ο εντολέας μου αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή έτσι όπως του αποδίδεται. Ενώπιον της κυρίας ανακρίτριας θα εκθέσει όλους τους ισχυρισμούς του και ό,τι αποδείξεις έχει. Αυτή η κατάσταση έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και ο εντολέας μου αυτή τη στιγμή ζει υπό ένα καθεστώς απειλής, που δεν του επιτρέπει καν να πλησιάσει το σπίτι του» είπε ο δικηγόρος μιλώντας στο iefimerida.gr.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.