Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Η Συμφωνία των ρουλετών – Βούλιαξαν τα καζίνα στη Γευγελή από Έλληνες

Πάνω από 90.000 τζογαδόροι πέρασαν τα σύνορα για Σκόπια τον μήνα Δεκέμβριο!

Τα… ρέστα τους έπαιξαν χιλιάδες Ελληνες από τη βόρεια Ελλάδα που επισκέφτηκαν τα καζίνα στη Γευγελή, το «Λας Βέγκας των Βαλκανίων».

Περισσότεροι από 90.000 Ελληνες τζογαδόροι κατέθεσαν τον… οβολό τους μέσα στον Δεκέμβριο στους ναούς του τζόγου στα Σκόπια. Μάλιστα δεκάδες αυτοκίνητα σχημάτισαν ουρές στο τελωνείο των Ευζώνων λίγες ώρες πριν από την έλευση του νέου χρόνου.

Η πλειονότητα των επισκεπτών της γειτονικής χώρας προερχόταν από το Κιλκίς, τη Χαλκιδική, τη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα, όπως προκύπτει από τις πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων που σχημάτισαν ουρές στο τελωνείο.

«Τα Χριστούγεννα πλέον τα γιορτάζουμε στο καζίνα. Διασκεδάζουμε, πίνουμε και τρώμε και τζάμπα» λέει οδηγός αυτοκινήτου που χρειάστηκε να περιμένει 45 λεπτά για να διασχίσει τα σύνορα Ελλάδας – Σκοπίων.

Όπως κάθε χρόνο τέτοια περίοδο, κατά μήκος της εθνικής οδού που οδηγεί στη Γευγελή υπάρχουν φωτεινές πινακίδες με Ελληνες καλλιτέχνες που πλαισιώνουν μουσικά τα καζίνα της γειτονικής χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, την παραμονή και ανήμερα την Πρωτοχρονιά τουλάχιστον 5.000 άτομα δοκίμασαν την τύχη τους στις ρουλέτες και στα τραπέζια του πόκερ. Επίσης, συμμετείχαν σε κληρώσεις με έπαθλα αξίας χιλιάδων ευρώ.

Οι τζογαδόροι είναι όλων των ηλικιών. Στους πρωτάρηδες παρέχεται ως… δώρο «καλωσορίσματος» επιταγή 50 ευρώ στην τιμή των 25 ευρώ, δελεάζοντας με τον τρόπο αυτόν τους νέους υποψήφιους τζογαδόρους.

Τζάμπα φαγητό

Αξίζει να σημειωθεί πως τα καζίνα των Σκοπίων είχαν κάνει «θραύση» και την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού. Μπορεί στην Ελλάδα να ήταν κλειστά, αλλά όσοι δεν… πέταξαν για Ντουμπάι είχαν την ευκαιρία για πιο οικονομικές αποδράσεις στα Σκόπια, όπου συνέρρεαν καθημερινά τουλάχιστον 2.500 οχήματα.

Εκτός από τους ναούς της τύχης, η γειτονική χώρα αποτελεί πόλο έλξης για τους Ελληνες επισκέπτες, καθώς στα καζίνα τούς προσφέρεται δωρεάν φαγητό, ενώ ελκυστικές είναι οι τιμές στη βενζίνη, γεμίζοντας το ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων τους πιο οικονομικά…

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα