Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Το Αθηναϊκό ντέρμπι και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός την Κυριακή, σήμερα το Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι

Το μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στις 19:30 δεσπόζει από το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, ιδίως μετά την ήττα της Ένωσης από τον ΠΑΣ Γιάννενα στους «Ζωσιμάδες». Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός, πέρασε από την έδρα του Λεβαδειακού και αύξησε στους 7 τους βαθμούς διαφοράς του από την ΑΕΚ. Η OPAP ARENA θα είναι κατάμεστη την Κυριακή και ο αγώνας αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον για την συνέχεια της Σούπερ Λιγκ.

Στην Αγγλία, την Παρασκευή επιστρέφει το Κύπελλο Αγγλίας ενώ σήμερα πραγματοποιείται ο μεγάλος αγώνας της Τσέλσι με την Μάντστσετερ Σίτι για την Πρέμιερ Λιγκ, με τους «πολίτες» να θέλουν πάση θυσία τη νίκη μετά την απώλεια βαθμών με την Έβερτον.

Οι επιλογές είναι αμέτρητες για τους παίκτες του Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ τόσο για τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, όσο και για αυτούς της Serie A αλλά και του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται, υπάρχουν αυτά για τον νικητή των κόρνερ, τη διαφορά νίκης, το ακριβές σύνολο γκολ, τον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, το ημίχρονο-τελικό & Goal/No Goal, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία αλλά και την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει.

Κάθε μέρα ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα καταστήματα ΟΠΑΠ ειδικά στοιχήματα και για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, μεταξύ άλλων τις επιλογές συνολικών γκολ Over/Under, head to head για την ομάδα που θα σκοράρει τα περισσότερα γκολ αλλά και  τη νίκη γηπεδούχων ή φιλοξενούμενων με χάντικαπ 0.5 γκολ.

Ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα των επόμενων ημερών προσφέρονται μεταξύ άλλων με ενισχυμένη απόδοση οι εξής επιλογές:

Πέμπτη

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι: Να σημειωθεί γκολ πριν το 30ο λεπτό – Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι.

Σάββατο

Λίβερπουλ – Γουλβς: Γκολ πριν το 40ο λεπτό – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι.

Κυριακή

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Γκολ πριν το 30ο λεπτό – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι.

Κύπελλο Αγγλίας με την συμμετοχή ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ

Οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ εισέρχονται στο Κύπελλο Αγγλίας, τον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό θεσμό στον κόσμο όπου υπάρχουν σημαντικές αναμετρήσεις. Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει η «μάχη» της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι στο «Έτιχαντ» την Κυριακή, με τις δύο ομάδες να συναντώνται δύο φορές σε διάστημα λίγων ημερών.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα