Παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων έγινε 42 – «Καλύτερα από ποτέ»

«Ήρθαν και τα 42! Καλύτερα από ποτέ! Από του χρόνου κόβω!»

Τα 42 της χρόνια έκλεισε η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων.

Πόσταρε στο Instagram φωτογραφία της τούρτας της και έγραψε στη λεζάντα: «Ήρθαν και τα 42! Καλύτερα από ποτέ! Από του χρόνου κόβω!».

Σε συνέντευξή της η Ράνια Τζίμα μιλώντας για την παιδική της ηλικία είχε πει: «Η μητέρα μου ενώ ήταν μια απίστευτα όμορφη γυναίκα, chic και elegant από τη φύση της, δε με μεγάλωσε λέγοντάς μου ότι έπρεπε υποχρεωτικά να είμαι κοκέτα και όμορφη.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά στην εφηβεία μου, γύρω στα 15, προσπαθούσα να καταλάβω αν αρέσω στα αγόρια, αν είμαι καλή. Μια μέρα θα έβγαινα με τις φίλες μου, έβαζα και έβγαζα φούστες και παντελόνια, κοιταζόμουν. Η μητέρα μου με παρακολουθούσε, δε με φρέναρε. Είχε περάσει μια ώρα και κάποια στιγμή μού είπε: “Άκου, όμορφη είσαι, αλλά δεν είσαι τόσο όμορφη ώστε να ζήσεις απ’ αυτό”.

Πόσο λεπτή ισορροπία κράτησε αυτή η γυναίκα και μάνα απέναντι στην κόρη της. Δεν της ανέστειλε τον ναρκισσισμό, δεν την ακύρωσε, της είπε “είσαι όμορφη”.  Αλλά και πώς παράλληλα το προσγείωσε όλο αυτό στην εκδοχή που πρέπει να έχει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο