Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

«Η δική μας οικογένεια»: Μία σειρά που κερδίζει μικρούς και μεγάλους

Η σειρά «Η δική μας οικογένεια» έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Μία οικογενειακή σειρά που είχαμε χρόνια να δούμε και συντροφεύει τα απογεύματα μικρούς και μεγάλους καθώς απευθύνεται σε όλα τα κοινά.

Από τη Βάσω Λιόκαυτου

Η υπογραφή του Βασίλη Θωμόπουλου σε συνδυασμό με την ερμηνεία σπουδαίων ηθοποιών προσφέρουν στο κοινό πολύ γέλιο περνώντας ταυτόχρονα και σπουδαία μηνύματα. Καθημερινά το ραντεβού δίνεται στις 8 το απόγευμα με το τηλεοπτικό κοινό να βρίσκεται μπροστά στις οθόνες για να παρακολουθήσει τη σειρά.

Μάλιστα για όποιους δεν προλαβαίνουν δουν εκείνη την ώρα το επεισόδιο μετά το τέλος της προβολής αυτό «ανεβαίνει» στο κανάλι του open στο youtube.

Η σειρά σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης ανεβαίνει σταθερά καθώς κερδίζει συνεχώς το κοινό.

Μία σειρά που θέλει να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα – ειδικά την περίοδο που διανύουμε – τονίζοντας πως οικογένεια δεν είναι μόνο οι γονείς με τα παιδιά αλλά η οικογένεια δημιουργείται από διάφορα μέλη αρκεί να υπάρχει αγάπη και νοιάξιμο!

Λίγα λόγια για την υπόθεση…

Ο Δημήτρης είναι ένας περιζήτητος, γοητευτικός εργένης, πρώην οδηγός αγώνων μότο κρος που σήμερα είναι ιδιοκτήτης μια εταιρείας που ασχολείται με events, αγώνες μότο κρος και αξεσουάρ μηχανών. Ο συνέταιρος του, και πρώην ομόσταβλός του, Σέργιος αντίθετα είναι ένας οικογενειάρχης, παντρεμένος με τη Μαργαρίτα και έχουν μαζί 4 παιδιά.

Η Αγγελική είναι μια δημοσιογράφος που αρθρογραφεί σε ένα site γυναικείου περιεχομένου, αλλά παράλληλα η μεγαλύτερη έρευνα της έχει επικεντρωθεί στο να βρει την κόρη που γέννησε πριν από 17 χρόνια αλλά αναγκάστηκε να τη δώσει για υιοθεσία.

Αυτό που θα αποκαλύψει σύντομα είναι πως η κόρη αυτή, είναι η Νεφέλη, η μεγάλη κόρη του Σέργιου που έχουν υιοθετήσει με τη Μαργαρίτα πριν κάνουν τα δικά τους παιδιά.

Η Αγγελική εντοπίζει την κόρη της και προσεγγίζει τη Μαργαρίτα ώστε να κανονίσει να τη γνωρίσει επιτέλους από κοντά. Όμως η μοίρα έχει άλλα σχέδια…

Ένα τραγικό αεροπορικό δυστύχημα, όπου στο αεροπλάνο επέβαιναν ο Σέργιος και η Μαργαρίτα θα ανατρέψει τις ζωές όλων.

Η Αγγελική θα πρέπει να βρει τον τρόπο να βάλει στη ζωή της την κόρη της, Νεφέλη, και ο Δημήτρης, ο μποέμ εργένης θα βρεθεί να είναι κηδεμόνας των τεσσάρων παιδιών του φίλου του, Σέργιου…

Τίποτα δεν θα είναι εύκολο όμως, ούτε για την Αγγελική ούτε για τον Δημήτρη. Η Αγγελική θα πρέπει να αλλάξει άρδην συνήθειες και τρόπο ζωής για να κρατήσει μυστική την ταυτότητά της, από τη στιγμή που θα προσληφθεί ως οικιακή βοηθός από τον Δημήτρη ώστε να έχει μια βοήθεια και στο μεγάλωμα των 4 παιδιών του φίλου του.

Και ο Δημήτρης θα πρέπει να εκπαιδευτεί γρήγορα στο πώς να είναι ένας υπεύθυνος ενήλικας, και να ξεχάσει την εργένικη ζωή για χάρη της νέας οικογενειακής του κατάστασης! Σύμμαχοι και εχθροί άλλοτε θα βοηθήσουν και άλλοτε θα φέρουν εμπόδια στην προσπάθεια των δύο πρωταγωνιστών της ιστορίας να πετύχουν τους στόχους τους.

Μία διαφορετική, ξεχωριστή, σύγχρονη οικογένεια, «Η δική μας οικογένεια», καθημερινά στο OPEN!

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος

Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου

Πρωταγωνιστούν: Μάριος Αθανασίου, Ελένη Βαΐτσου, Νίκος Πουρσανίδης, Απόστολος Γκλέτσος, Ελίνα Μάλαμα, Ρένος Ρώτας, Ελένη Κρίτα, Χριστίνα Τσάφου, Πάρης Θωμόπουλος, Κωνσταντίνα Κομμάτα, Κατερίνα Αντζουλάτου, Νικόλας Χαλκιαδάκης και η Υρώ Μανέ.

Εκτέλεση Παραγωγής: Silverline media productions S.A.







ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα