Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Νέο χτύπημα της μοίρας στην οικογένεια Αγγελόπουλου – Πέθανε η Γέλη

Ο κορονοϊός, η νοσηλεία για μεγάλο διάστημα στο «Σωτηρία» και ο χαμός της από υποκείμενα νοσήματα

Δεκαεννέα μήνες μετά τον θάνατο του ιδρυτή της ιστορικής Χαλυβουργικής Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, έφυγε από τη ζωή και η αγαπημένη του σύζυγος Γέλη Παπαγιαννοπούλου – Αγγελοπούλου.

Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος και Γέλη Παπαγιαννοπούλου-Αγγελοπούλου

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο «Σωτηρία», όπου είχε μπει με κορονοϊό, τον οποίο και κατάφερε να ξεπεράσει, αλλά τελικά έχασε τη μάχη από άλλα υποκείμενα νοσήματα. Η Γέλη Παπαγιαννοπούλου – Αγγελόπουλου είχε καταγωγή από την Πάτρα και ήταν γόνος μίας από τις ισχυρότερες οικονομικά οικογένειες στην Ελλάδα.

Ο γάμος της με τον επιχειρηματία ήταν ο δεύτερος και για τους δύο. Από τον πρώτο της γάμο έχει αποκτήσει μία κόρη. Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του στις 9 Ιουνίου 2002 στο Λιμποβίσι Αρκαδίας. Στο πρώτο σπίτι των Κολοκοτρωναίων, το οποίο είχε ανοικοδομήσει ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, Παναγιώτης, τελέστηκε το μυστήριο χοροστατούντος του μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου και με την παρουσία πολλών διάσημων και μη καλεσμένων.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος είπε για τη Γέλη Παπαγιαννοπούλου την ημέρα του γάμου τους: «Ευχαριστώ τη Γέλη που με κάνει να πιστεύω ότι δεν έχω τίποτα». Με τη Γ. Παπαγιαννοπούλου να απαντά: «Ευχαριστώ εγώ εσένα γι’ αυτή τη χαρά και όλους εσάς που ήρθατε από τόσο μακριά για να είστε μαζί μας».

Η ίδια σε συνέντευξή της είχε ακόμη αποκαλύψει για τη σχέση τους: «Με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο ζούμε ιδιαίτερα απλά στο σπίτι μας. Δεν αισθάνομαι ότι κάνουμε κάτι πομπώδες, όπως ζουν όλοι, έτσι ζούμε κι εμείς. Αυτό που μου κάνει εντύπωση με τον Κωνσταντίνο είναι ότι όπου βρεθούμε έρχονται αυθόρμητα άνθρωποι και του μιλάνε γι’ αυτό που αντιπροσωπεύει ο ίδιος, για τον εαυτό του, και το αξιοπρόσεκτο είναι ότι τους θυμάται όλους. Διαθέτει τρομερή μνήμη, χιούμορ, μπαίνει κατευθείαν στο θέμα χωρίς περιττά λόγια, είναι ακριβής, ολιγόλογος και καλός, παρότι δείχνει λίγο βλοσυρός».

Υπήρξε ιδρύτρια της «Επιστροφής», μιας οργάνωσης που είχε ως αντικείμενο την απεξάρτηση τοξικομανών, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των ίδιων και των οικογενειών τους. Σε αυτή την πρωτοβουλία την είχε στηρίξει ιδιαίτερα ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος με την ίδια να έχει δηλώσει πως «ο Κωνσταντίνος μάς στηρίζει σταθερά. Ηταν αυτός ουσιαστικά που με έσπρωξε στη δημιουργία της “Επιστροφής”. Δίχως αυτόν δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα