Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Ο Γιάννης Στάνκογλου γιόρτασε τα 49α του γενέθλια – Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν εκεί

Τι λένε στην «Espresso» οι δύο ηθοποιοί

Διπλή χαρά για τον Γιάννη Στάνκογλου, με τον πρωταγωνιστή του σίριαλ «Αυτή η νύχτα μένει» να γιορτάζει τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου τα 49α γενέθλιά του αλλά και τη γιορτή του στα πρώτα τραπέζια του Σταυρού του Νότου, ακούγοντας Σωκράτη Μάλαμα και έχοντας δίπλα του τη μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου, τη Μαίρη Χρονοπούλου!

Από τον Γιάννη Αρμουτίδη

Ο αγαπητός ηθοποιός προσκάλεσε τους πιο στενούς και αγαπημένους φίλους τους, με τους οποίους διασκέδασε έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Η Χρονοπούλου ήταν μάλιστα η ψυχή της παρέας, αφού με τον πρωταγωνιστή τη συνδέει τρυφερή φιλία που άρχισε με δηλώσεις θαυμασμού και αγάπης του ενός για τον άλλον μετά την έναρξη των γυρισμάτων της πετυχημένης σειράς του Alpha, αφού το σπίτι της τηλεοπτικής μητέρας του Στάνκογλου είναι το σπίτι της Χρονοπούλου, που παραχωρήθηκε για τα γυρίσματα!

Εκεί, στην Παιανία, πρωτοσυναντήθηκαν οι δυο τους, με τον ηθοποιό να ανεβάζει φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ η σταρ από τη δική της πλευρά έκανε θερμές δηλώσεις για την αξία του και τη δυνατή τους φιλία κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών τους εμφανίσεων.

0005 MERI XRONOPOYLOY 19102022
7145157

Ο Γιάννης Στάνκογλου μιλώντας στην «Espresso» δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ηταν μία υπέροχη βραδιά! Στα 49 μου χρόνια βάζω νέους στόχους στη ζωή μου κάνοντας νέα σχέδια. Αυτά τα γενέθλια ήταν από τα ωραιότερα της ζωής μου. Τα έζησα μεταξύ αγαπημένων μου φίλων, αλλά και μόνο η Μαίρη Χρονοπούλου αρκεί. Φυσικά διασκεδάσαμε στο πρόγραμμα του στενού φίλου Σωκράτη Μάλαμα, ο οποίος μας έκανε και ένα μεγάλο το δώρο…» Επίσης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την πετυχημένη πορεία του σίριαλ «Αυτή η νύχτα μένει», αλλά και τη θεατρική παράσταση «Ζορμπάς» στην οποία πρωταγωνιστεί από τον Οκτώβριο 2022, στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα.

5763 GIANIS STANKOGLOY NIKOS APOSTOLOPOYLOS 13122021

«Υπέροχη βραδιά»

Από την άλλη, η Μαίρη Χρονοπούλου μιλώντας για τον καλό της φίλο έστειλε άλλη μία φορά την αγάπη της και τις ευχές της: «Ηταν μία υπέροχη βραδιά. Τα τέσσερα πρώτα τραπέζια από τον Σταυρό του Νότου ήταν γεμάτα με φίλους του Γιάννη. Περάσαμε μοναδικά έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Είναι ένας εξαιρετικός και αγαπημένος φίλος. Εύχομαι στον Γιάννη να είναι πάντα πετυχημένος, λαμπερός και γεμάτος αγάπη»!

5660 MERI XRONOPOYLOY 16052022 001

Η δυνατή φιλία της Μαίρης Χρονοπούλου και του Γιάννη Στάνκογλου ξεκίνησε στις αρχές Σεπτέμβρη, αφού το σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου από τις αρχές του φθινοπώρου έχει μετατραπεί σε πλατό γυρισμάτων του σίριαλ «Αυτή η νύχτα μένει». Ολα τα έπιπλα των δωματίων της -τα οποία έχουν συσκευαστεί και αποθηκευτεί σε ειδικούς χώρους φύλαξης– έχουν αντικατασταθεί με ντεκόρ που θυμίζει σπίτι του Αγρινίου τη δεκαετία του ’80. Εκεί πρωτοσυναντήθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου με τον Γιάννη Στάνκογλου και η φιλία τους έδεσε και έγινε δυνατή.stankogloy pandimia kakokairia

Ο ενθουσιασμός του ηθοποιού μετά τη γνωριμία του με τη Μαίρη Χρονοπούλου έγινε post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η Μαίρη, από τη δική της πλευρά, έκανε θερμές δηλώσεις για την αξία του Γιάννη και τη δυνατή τους φιλία κατά τις εμφανίσεις της σε τηλεοπτικές εκπομπές.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...