Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Αλέξανδρος Λυκουρέζος για Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ: «Υπήρξε βασιλιάς! Θα κριθεί από την ιστορία»

Την άποψη ότι ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος πρέπει να ταφεί με τιμές αρχηγού κράτους εξέφρασε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, λίγο προτού ανακοινωθεί η επίσημη απόφαση της κυβέρνησης, σύμφωνα με την οποία ο εκλιπών θα ταφεί στο Τατόι, ως απλός ιδιώτης.

«Νομίζω δικαιούται να ταφεί με τιμές αρχηγού κράτους, δεν ξέρω τι απόφαση θα πάρει η κυβέρνηση. Υπήρξε αρχηγός κράτους για πολλά χρόνια» δήλωσε ο γνωστός δικηγόρος, ο οποίος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον τέως βασιλιά των Ελλήνων.

Παράλληλα, τόνισε: «Ο βασιλεύς Κωνσταντίνος υπήρξε ένα κομμάτι σημαντικό της σύγχρονης ελληνικής Ιστορίας. Εχασε το δημοψήφισμα του 1974 και έκτοτε έγινε έκπτωτος, είναι ο τέως βασιλιάς. Βασιλιάς, όμως, υπήρξε».

Κάνοντας μια αναδρομή πίσω στο παρελθόν, ο ίδιος ανέφερε: «Τον Κωνσταντίνο τον γνώριζα πριν παντρευτεί τη Μαρία και πριν γίνει διάδοχος. Κατά τη διάρκεια της χούντας είχαμε συχνή επαφή στο Λονδίνο, στη Ρώμη.

Με τιμούσε με τη φιλία του και είχαμε μια πάρα πολύ καλή σχέση. Υπήρξε ένας ακέραιος άνθρωπος, πολύ ειλικρινής και απλός. Με μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό. Το τι προσέφερε ως βασιλεύς θα το κρίνει η Ιστορία».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα