Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου, 2026

Σοφία Μαριόλα για Τζώρτζογλου: «Δεν έβλεπα εξέλιξη και έκανα ένα βήμα πίσω»

Για τον χωρισμό της από τον Στράτο Τζώρτζογλου μίλησε...

Σίσσυ Χρηστίδου για τον γάμο: «Δεν είμαστε όλοι τυχεροί»

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Γάμου, η παρέα...

Ναταλία Γερμανού: Παρενέβη στον αέρα του ΑΝΤ1 μετά τα σχόλια του Δημήτρη...

Μετά την προβολή της συνέντευξης που παραχώρησε ο Δημήτρης...

Χριστίνα Μπόμπα: «Μετά τις δίδυμες, δεν έχω επανέλθει σωματικά»

Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε στη Γιολάντα Καλογεροπούλου, στο νέο...

Ο Μουτσινάς κέρδισε τον «εμφύλιο» με τη Σκορδά για τους παίκτες που αποχωρούν από το Survivor

Survivor Νίκος

Εμφύλιος πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ των ψυχαγωγικών εκπομπών του Σκάι για τα αποκλειστικά παρασκήνια, τα παραλειπόμενα και τους καλεσμένους του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς είναι το μοναδικό πρόγραμμα που τραβάει την ανηφόρα στην τηλεθέαση και μαζί του παίρνει στο άρμα της επιτυχίας όσες παραγωγές ασχολούνται με αυτό.

Ποια εκπομπή, λοιπόν, του σταθμού θα έχει την αποκλειστικότητα των παικτών που αποχωρούν από τον Αγιο Δομίνικο; Στα πόδια των παικτών που απoχωρούν από το «All Star Survivor» σφάζονται το «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά, το «Καλό μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά αλλά και το «Γεια σου» με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Νικητής, σύμφωνα με πληροφορίες, όπως όλα δείχνουν, είναι ο Νίκος Μουτσινάς. Φυσικά, η πρώτη παρουσία των παικτών μέσω σύνδεσης θα είναι στο «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά. Ο αγαπημένος παρουσιαστής «κέρδισε» τη Φαίη Σκορδά στα σημεία και θα έχει σε πρώτη αποκλειστική μετάδοση τους παίκτες που αποχωρούν από το «All Star Survivor» στο πλατό της εκπομπής του. Με αυτόν τον τρόπο ο Νίκος θα ενισχύσει και τη χαμένη τηλεθέαση της εκπομπής του. Από την άλλη, το «Πρωινό μας» θα έχει την πρώτη παρουσία των παικτών μετά την αποχώρησή τους από το ριάλιτι επιβίωσης μέσω Skype, όπως παρακολουθήσαμε και την πρώτη εβδομάδα με τον Περικλή Κονδυλάτο αλλά και με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, και θα τσιμπήσει σεβαστά ποσοστά θεαματικότητας.

Η Μαρία Μπακοδήμου δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί τα άλλα δύο πουλέν του Σκάι και θα απασχοληθεί με τα δικά της lifestyle θέματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Νονά Κίμπερλι!

Όταν στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν ο Κωνσταντίνος...

Αφοπλιστικός ο Γιώργος Παπαστεφάνου: «Ο Μάνος Χατζιδάκις υπήρξε από τους έρωτες της ζωής μου»

Με λόγια γεμάτα μνήμες, ο Γιώργος Παπαστεφάνου μίλησε στην...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας και ο γάμος του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.