Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Αλλάζει ημέρα η εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Το κανάλι εύστοχα διορθώνει το λάθος που έγινε στον προγραμματισμό

Ακόμα ένα πρόγραμμα αλλάζει ημέρα και ώρα προβολής στον ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, το «Ενώπιος Ενωπίω» μεταφέρεται από την Κυριακή στην Πέμπτη, καθώς ο ανταγωνισμός με τα ριάλιτι είναι μεγάλος και καθετί ποιοτικό χάνει τον δρόμο του.

Ετσι, από 26 Ιανουαρίου, ώρα 23.30, και κάθε Πέμπτη ο Νίκος Χατζηνικολάου θα μας κρατά συντροφιά με τον δικό του τρόπο. Φήμες θέλουν τον Νίκο Χατζηνικολάου να επιζητούσε και ο ίδιος αυτή την αλλαγή, διατυπώνοντας τις ενστάσεις του για την επιλογή της Κυριακής – και, μάλιστα, σε ώρα προβολής μετά τα μεσάνυχτα.

Το κανάλι εύστοχα διορθώνει το λάθος που έγινε στον προγραμματισμό του «Ενώπιος Ενωπίω», καθώς η εκπομπή τις Κυριακές έκανε μονοψήφια νούμερα και, μάλιστα, κάτω του 9%. Ο Νίκος Χατζηνικολάου θα υποδεχτεί στην πρώτη εκπομπή του για το 2023 τον Αντώνη Κανάκη. Ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας του «Ράδιο Αρβύλα».

Ο Αντώνης Κανάκης θυμάται το ξεκίνημά του από το πειρατικό ραδιόφωνο και εξηγεί γιατί αρνείται να κατέβει στην Αθήνα. Ποιες στιγμές ξεχωρίζει από την πορεία του και πώς γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του; Τι λέει για τη σημερινή εικόνα της τηλεόρασης και τι απαντά στο ερώτημα αν θα τον ενδιέφερε να μπει στην πολιτική; Θα τα μάθουμε όλα!

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;





Μποζουκια Αθηνα