Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Η κάμερα του «Survivor» έκανε τσακωτούς τους Μάριο Πρίαμο και Καρολίνα σε τρυφερό τετ- α – τετ

Απιστία σε πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση

Έσκασε σαν βόμβα η είδηση για τον παράνομο έρωτα στο «Survivor All Star». Μπορεί οι φήμες που είχαν διαρρεύσει μέχρι πρότινος να μιλούσαν για φλερτ του Μάριου Πρίαμου με την Ελένη Χαμπέρη στον Αγιο Δομίνικο, όμως η αλήθεια που βγήκε στο φως είναι εντελώς διαφορετική και πολύ πιο σκανδαλώδης!

Στην πραγματικότητα ο Κύπριος παίκτης του reality επιβίωσης έχει έρθει (επικίνδυνα!) κοντά με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, με τις κάμερες να τους κάνουν «τσακωτούς» την ώρα που είχαν απομονωθεί στη ζούγκλα ανταλλάσσοντας φιλιά και τρυφερότητες. Η αποκάλυψη που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου μέσα από το τρέιλερ του χθεσινού επεισοδίου συντάραξε τα… θεμέλια του «Survivor All Star», καθώς και οι δύο έχουν συντρόφους εκτός παιχνιδιού, τους οποίους επέλεξαν να μη σεβαστούν εκθέτοντάς τους σε… πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση.

kaliva
Οι παίκτες στην καλύβα

Ειδικά η Καρολίνα, που λίγο πριν από την έναρξη του reality έγινε γνωστή η σχέση της με τον (επίσης πρώην survivor) Bo. Μάλιστα, ο δημοφιλής ράπερ την προηγούμενη εβδομάδα που ήταν υποψήφια για αποχώρηση έκανε ολόκληρη καμπάνια υποστήριξης για εκείνη μέσα από τα προσωπικά του social media.

karolina 1
Η Καρολίνα Καλύβα

Μαθαίνοντας, ωστόσο, τα νέα δεδομένα, ο Βο βγήκε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου επιλέγοντας κι αυτός να πει το «Γεια σου» στην Καρολίνα σε πανελλαδική μετάδοση μέσω της TV. «Δεν είναι πολύ ευχάριστη η θέση μου, αλλά δεν είμαστε μόνο για τα ευχάριστα. Συμβαίνουν αυτά, απλά συμβαίνουν μπροστά σε όλη την Ελλάδα. Είναι πολύ άβολο, είναι άσχημο, κάτι που σε στενοχωρεί. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα εκστρατεία να βοηθήσω τον άνθρωπό μου και ξαφνικά βλέπεις αυτό το πράγμα» δήλωσε αρχικά ο ράπερ.

bo
Ο Μπο

«Πίστευα ότι ο Μάριος ήταν φίλος μου και ότι ο λόγος του έχει μπέσα. Πριν φύγουν είχαν έρθει κοντά και ο Μάριος… θα μου την πρόσεχε. Κι επίσης ούτε αυτός είναι μόνος του στη ζωή. Ημουν σίγουρος ότι η Καρολίνα δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Το παιδί που παρέδωσα στην Acun Medya δεν έχει καμία σχέση με το παιδί που βλέπω αυτή τη στιγμή. Ελεγε πως ήταν πολύ ερωτευμένη. Δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου» συνέχισε o Bo, χωρίς να δέχεται πως το σκηνικό με τον Μάριο μπορεί και να ήταν παρεξήγηση. «Το είδα με τα μάτια μου… Δεν είναι παρεξήγηση. Είναι ένα τεράστιο λάθος που έκαναν και οι δύο προς τον εαυτό τους πρώτα. Δεν σεβάστηκαν ανθρώπους που άφησαν πίσω, δεν σεβάστηκαν την οικογένειά τους» τόνισε.

priamos 1
Ο Μάριος Πρίαμος

Οπως αποκάλυψε ο ίδιος στη συνέχεια, μίλησε με την οικογένεια της Καρολίνας. «Είναι σοκαρισμένοι» υποστήριξε, συμπληρώνοντας ότι και η σύντροφος του Μάριου έχει πέσει από τα σύννεφα και είναι πολύ στενοχωρημένη με τις εξελίξεις. «Σαφώς και θέλω να ακούσω τι έχει να μου πει η Καρολίνα για όλα αυτά. Αν θέλει, θα κάνω μια κουβέντα μαζί της. Τα πράγματά της είναι στο σπίτι μου, μέχρι και το αμάξι της» ανέφερε ο Bo, αλλά μέχρι εκεί. «Δεν υπάρχει περίπτωση να της δώσω δεύτερη ευκαιρία» ξεκαθάρισε.

Το πιο ενδιαφέρον στην υπόθεση, όμως, είναι πως ο ράπερ υπάρχει περίπτωση να ενταχθεί στο «Survivor All Star», κάτι που -όπως είχε δηλώσει παλιότερα- θα εξαρτηθεί από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Ισως, όμως, η απιστία της Καρολίνας να του έχει αλλάξει τη γνώμη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...