Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Με βεβαρημένο ιστορικό ο 50χρονος που στραγγάλισε τη σύζυγό του στο σπίτι τους

Τύφλα στο μεθύσι ο δράστης που τηλεφώνησε στο 100: «Ελάτε, σκότωσα τη γυναίκα μου»

«Την Τασία την έπνιξε ο άνδρας της» είπαν με ένα στόμα όλοι στη γειτονιά της 54χρονης η οποία δολοφονήθηκε από τον 50χρονο σύζυγό της. Στη γειτονιά του Αγίου Γεωργίου στη Νίκαια, όπου ο πρώην οικοδόμος στραγγάλισε τη σύζυγό του, αυτό το τραγικό τέλος ήταν αναμενόμενο έπειτα από τόσα και τόσα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας που είχε προκαλέσει ο ίδιος.

  • Από τη Νάντια Αλεξίου

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης Χ.Κ. ήταν τύφλα στο μεθύσι όταν οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι της οδού Βοσπόρου έπειτα από τηλεφώνημα που έκανε ο ίδιος στο 100. Βέβαια, λίγο μετά την προσαγωγή του, ο 50χρονος υπέστη επιληπτικό επεισόδιο και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αττικόν, όπου και παραμένει σε νοσηλεία φρουρούμενος.

Το σπίτι στην οδό Βοσπόρου στη Νίκαια

«Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου» φέρεται ότι ανέφερε στην Αμεση Δράση, περίπου στις 05.20 τα ξημερώματα της Κυριακής, ο πρώην οικοδόμος για το έγκλημα που είχε διαπράξει. Πλήρωμα περιπολικού τον εντόπισε μέσα στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Βοσπόρου υπό την επήρεια μέθης, ενώ στον χώρο νεκρή κειτόταν και η 54χρονη σύζυγός του Τασία, με εμφανή σημάδια από εκδορές στον λαιμό της.

«Συγγενείς δεν είμαστε, γείτονες είμαστε. Τον ξέραμε, τώρα τελευταία δεν δούλευε, δεν ξέρω γιατί. Δεν μπορείς να ξέρεις, δεν ξέρουμε και τι γίνεται στο κάθε σπίτι» ανέφερε περίοικος για την οικογένεια μετά τη σύλληψη του άνδρα για το έγκλημα που είχε διαπράξει.

Κατά την αυτοψία στον χώρο οι αστυνομικοί δεν έχουν εντοπίσει αλκοολούχα ποτά, αλλά κλήθηκε και μετέβη ιατροδικαστής, ο οποίος κατά τη νεκροψία απέδωσε τον θάνατο της 54χρονης Τασίας σε στραγγαλισμό. Από τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο δράστης εξετάζεται να είχε κλείσει το στόμα της 54χρονης με τα χέρια του, ενώ φέρει τραύμα από γροθιά στο αριστερό άνω βλέφαρο. Αναμένεται η νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Το ζευγάρι είχε αποκτήσει ένα παιδί. Ευτυχώς το ανήλικο κορίτσι έλειπε από το σπίτι τη βραδιά που ο πατέρας σκότωσε τη μητέρα του, καθώς ήταν στο σπίτι της γιαγιάς του στη Σαλαμίνα.

«Το κοριτσάκι το είχε η γιαγιά, μάθαμε. Την Πρωτοχρονιά πρέπει να ήταν εδώ το παιδάκι, απ’ ό,τι μου είχε πει η Τασία. Τώρα το έμαθα κι εγώ, μου είπαν “την Τασία την έπνιξε ο άνδρας της”» περιέγραψε άλλη γειτόνισσα.

Ο 50χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας, έπασχε από επιληψία και συνδύαζε τη φαρμακευτική αγωγή με αλκοόλ. Ο ίδιος είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν σε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και, όπως έχει προκύψει από την αστυνομική έρευνα, είχε συλληφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία το 2017 και το 2019, ύστερα από κλήσεις γειτόνων στην Αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου του. Είχε δικαστεί στο Αυτόφωρο, με τη σύζυγό του να μην επιθυμεί την ποινική του δίωξη και παρέμενε ελεύθερος.

Είχε επίσης απασχολήσει το τοπικό αστυνομικό τμήμα με διατάραξη και επεισόδια που προκαλούσε λόγω του αλκοολισμού και συχνά τον προσήγαγαν για λόγους προστασίας μέχρι να ξεμεθύσει και έπειτα επέστρεφε στο σπίτι του. Τον περασμένο Μάιο, ύστερα από ακόμη ένα ενδοοικογενειακό επεισόδιο, ο εισαγγελέας διέταξε τον ακούσιο εγκλεισμό του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Δαφνί, όπου παρέμεινε σε νοσηλεία. Με τη σε βάρος του δικογραφία ο 50χρονος πρόκειται να απολογηθεί στον εισαγγελέα Πειραιά.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα