Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Στα βήματα του Παϊσίου – Τον Απρίλιο αρχίζουν τα γυρίσματα του Β’ κύκλου της πετυχημένης σειράς

Τον Απρίλιο αρχίζουν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της πετυχημένης σειράς

Η ζωή του Αγίου Παϊσίου έγινε τηλεοπτική σειρά και έφερε στα σπίτια μας τις σημαντικότερες στιγμές του, από τη στιγμή που γεννήθηκε στα Φάρασα της Καππαδοκίας μέχρι τη μοναχική κουρά του στο Αγιον Ορος.

Πλέον ειλημμένη θεωρείται η απόφαση της συνέχειας της σειράς σε παραγωγή του Ινστιτούτου «Αγιος Μάξιμος ο Γραικός». Να σημειωθεί ότι ο δεύτερος κύκλος θα εστιάζει στην παραμονή του γέροντα στην έρημο του Σινά, καθώς και στην επιστροφή του στο Αγιον Ορος, ενώ η ιστορία θα φτάσει ως το τέλος, στην οσιακή κοίμησή του. O δεύτερος κύκλος της μεγάλης παραγωγής, σε σενάριο Γιώργου Τσιάκα και σκηνοθεσία Στάμου Τσάμη, αρχίζει γυρίσματα τον Απρίλιο και θα αποτελείται από 12 επεισόδια.

Στον δεύτερο κύκλο θα δούμε τη μοναχική πλέον πορεία του αγίου. Θα ζήσουμε τους μεγάλους ασκητικούς αγώνες του και την απίστευτη αγάπη του για τον κόσμο, τα αμέτρητα θαύματα που έκανε και τον τρόπο με τον οποίο οδήγησε χιλιάδες ανθρώπους στον δρόμο του Θεού. Επίσης θα καταλάβουμε τον θαυμαστό τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τον καρκίνο.

Ο Προκόπης Αγαθοκλέους

Λέγεται ότι ο σεναριογράφος της σειράς Γιώργος Τσιάκας ήρθε σε προσωπική επαφή με ανθρώπους που είχαν τη χαρά να γνωρίσουν από κοντά τον σύγχρονο άγιο, να πάρουν την ευλογία του και να ακούσουν τις διδαχές του. Γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη, στο Ορος Σινά αλλά και στο Αγιον Ορος. Τον άγιο Παΐσιο υποδύεται ο Προκόπης Αγαθοκλέους.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα