Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

O Αποστόλης Τότσικας «λύγισε» on air

«Μιλάω με συγκίνηση, συγγνώμη»

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο Αποστόλης Τότσικας καλεσμένος της εκπομπής  «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν».

Αφορμή στάθηκε ο ρόλος του σε μια σειρά στο Ιράν. «Είχα επιλεγεί για μια σειρά εποχής και πήγα στο Ιράν και ουσιαστικά αφορά την εποχή που του Βυζαντίου με την Περσία. Εγώ υποδύθηκα έναν διοικητή του βυζαντινού στρατού.

Είναι συγκλονιστικό το πώς δουλεύουν αυτοί οι άνθρωποι, δεν το έχω ξαναδεί. Παιδιά το Χόλυγουντ είναι σχεδόν αστείο μπροστά σε αυτό. Αυτή τη στιγμή αυτή η εξέγερση που γίνεται και ελπίζω να πάνε σύντομα όλα καλά και ο κόσμος να ταξιδέψει σ’ αυτή τη χώρα γιατί είναι συγκλονιστικό το μέρος.

Μιλάω με συγκίνηση, συγγνώμη. Είναι πολύ κρίμα αυτό που τους συμβαίνει. Είναι φανταστικός λαός, τόσο καλοί άνθρωποι και πολύ πιο μπροστά απ’ ότι νομίζουμε»




spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα