Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Ο Απόστολος Δάμκαλης εξηγεί πώς συνδυάζει την ιδιότητα του ιερέα με εκείνη του διασώστη του ΕΚΑΒ

Σωτήρας με... ράσα

Παράδειγμα για το μεγαλείο της ψυχής του αποτελεί ο Απόστολος Δάμκαλης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως διασώστης του ΕΚΑΒ, αλλά και ως ιερέας! Παρά το γεγονός ότι από το 2003 εργάζεται ως διασώστης μοτοσικλετιστής του ΕΚΑΒ με το υψηλότερο ποσοστό ανατάξεων ανακοπών, το 2014 αποφάσισε να κάνει ακόμη ένα όνειρό του πραγματικότητακαι χειροτονήθηκε από τον μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά.

«Από τις 5 έως τις 9 το πρωί στην εκκλησία και μετά στη δουλειά κατευθείαν» εξηγεί σε δηλώσεις του και συνεχίζει: «Αν δεν υπήρχε αγάπη προς τον άνθρωπο, δεν υπήρχε περίπτωση να μπορούσα να σταθώ και στα δύο. Και οι δύο ιδιότητες είναι μέσα στα «θέλω» μου. Πρώτα έγινα διασώστης και μετά πραγματοποίησα το παιδικό μου όνειρο να γίνω ιερέας». Οι συνάδελφοί του στο ΕΚΑΒ τον αποκαλούν «ο Τόλης ο παπάς», ενώ οι πιστοί τού μιλούν αποκαλώντας τον «πατέρα Απόστολο».

Θετική συμπαράσταση

Σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε τονίσει: «Η αγάπη μου προς τον Θεό υπερίσχυσε στο να λάβω αυτή την απόφαση. Θεωρώ ότι θα πρέπει να είναι 100% σίγουρος κάποιος ότι θέλει να ακολουθήσει τον δρόμο της ιεροσύνης. Δεν είναι σωστό να μετανιώσει στην πορεία. Το μοναδικό πρακτικό πρόβλημα ήταν πώς θα κατάφερνα να συνδυάσω τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις με τα ιερατικά μου καθήκοντα στον ναό. Ομως βρήκα αμέσως θετική συμπαράσταση και κατανόηση από την υπηρεσία μου. Φροντίζω και είμαι τυπικός και σωστός τόσο στην εργασία μου όσο και στη διακονία μου».

Οπως είχε εξηγήσει τότε, όταν παλεύει να επαναφέρει έναν άνθρωπο στη ζωή βρίσκεται αντιμέτωπος με τα όριά του. «Εκείνη τη στιγμή νιώθω ότι, όσο καλός επαγγελματίας και αν είμαι, χρειάζομαι τη βοήθεια του Θεού. Είμαι πάνω από όλα άνθρωπος, δεν είμαι μόνο διασώστης και ιερέας. Αναρωτιέμαι: “Γιατί δεν επέστρεψε ο άνθρωπος στη ζωή, αφού τα έχω κάνει όλα, Θεέ μου;” Δεν αμφισβητώ όμως τον Θεό, αλλά πάντα θα μας τρώει εσωτερικά ένα μεγάλο “γιατί;”».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα