Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Συντετριμμένη η Μαίρη Παναγάκου on camera – «Είχε άδεια οπλοφορίας από τότε που του είχε επιτεθεί Αλβανός»

«Ήταν λάθος μου που τον έφερα εδώ να ζήσει»

Η Μαίρη Παναγάκου βγήκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα» λίγες ώρες μετά την αυτοκτονία του γιου της.

Άλλωστε σε αυτή την εκπομπή για πρώτη φορά είχε μιλήσει για τη δικαστική διαμάχη του γιου του με συγχωριανούς και την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του μέσα στο δικαστήριο.

Η τηλεοπτική μαγείρισσα συντετριμμένη εξομολογήθηκε τον πόλεμο που υπέστη ο γιος της και που ήταν ο λόγος που οδηγήθηκε στην αυτοκτονία.

Έκανε έκκληση στους αρμόδιους να λάβουν θέση και να ερευνήσουν τα όσα συμβαίνουν στη Μάνη.

Διαβάστε επίσης: «Ραγίζει» καρδιές η Μαίρη Παναγάκου: «Το γιο μου θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη»




spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος



Μποζουκια Αθηνα