Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Ο Όσκαρ Πιστόριους θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης – Εξοργισμένοι οι γονείς της άτυχης Ρίβα

Μία υπόθεση που είχε συγκλονίσει

Δέκα χρόνια πέρασαν από τη δολοφονία του μοντέλου Ρίβα Στέενκαμπ από τον σύντροφό της και παραολυμπιονίκη, Όσκαρ Πιστόριους.

Εκείνος υποστηρίζει μέχρι και σήμερα πως άκουσε θόρυβο και πυροβόλησε την πόρτα του μπάνιου όπου βρισκόταν η Ρίβα σκοτώνοντάς την. Δεν έπεισε κανέναν και δικάστηκε σε δεκατρία χρόνια φυλάκισης και τώρα που έχει εκτίσει πάνω από το μισό αυτής ετοιμάζεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.

Οι γονείς του άτυχου μοντέλου τον επισκέφθηκαν τον Ιούλιο στη φυλακή με τον πατέρα της Ρίβα να τον συναντάει καθώς η μητέρα της φοβήθηκε να βρεθεί τετ-α-τετ κοντά του. Ο πατέρας του μοντέλου του έδωσε ένα γράμμα από τη σύζυγό του όπου εκείνη έγραφε πως ο Όσκαρ Πιστόριους τους πήρε τη χαρά, το δικαίωμα να δουν την κόρη τους ευτυχισμένη, με το πτυχίο της Νομικής, να τη δουν νύφη με παιδιά.

Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα ο Πιστόριους λύγισε μόλις διάβασε το γράμμα. «Τον πίεσα να παραδεχθεί πως τη σκότωσε πάνω στον θυμό του αλλά εκείνος επιμένει σε όσα έχει πει. Είναι δολοφόνος και δεν πρέπει να βγει έξω», ανέφερε ο πατέρας της Ρίβα.




spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα