«Άγρια γη»: Η Ελπίδα κατηγορεί ευθέως τη μητέρα της

Ο Άρης συντρίβεται απ’ την απαίτηση της Ελπίδας να εγκαταλείψει το κτήμα στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Άγρια γη».

Ενώ το θέμα του παιδιού της Εύας έχει αναστατώσει για τα καλά τη σχέση Μάνου και Νάντιας. Ο Αντώνης ζητά απ’ τη Ρένα να ξανασκεφτεί τον χωρισμό τους κι αυτό δείχνει να έχει μια πρώτη θετική ανταπόκριση. Ο Μάνος αποκαλύπτει στον Άρη την ύπαρξη του παιδιού και το δίλλημά του.

Ο Μιχάλης προτείνει στον Άρη να πει όλη την αλήθεια στην Ελπίδα κι ο Άρης το κάνει. Η Ελπίδα συγκλονίζεται διαβάζοντας την ομολογία του Χρήστου και κατηγορεί ευθέως την Όλγα, κρύβοντάς της όμως τον ρόλο του Άρη. Η Όλγα θορυβείται πολύ, χωρίς ωστόσο να υποψιάζεται ότι κι ο Ορέστης είναι μέρος του σχεδίου της αποκάλυψής της.

Η Ελπίδα αποφασίζει να βοηθήσει τον Άρη να μαθευτεί η αλήθεια, με τον όρο όμως, να φύγει μακριά της. Ο Στέφανος υποψιάζεται σοβαρά ότι η Ζωή κάτι κρύβει κι εκείνη το καταλαβαίνει. Ο Μάνος ζητάει τεστ DNA από την Εύα, ενώ η Όλγα αντιμετωπίζει έναν νέο, απρόσμενο κίνδυνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.