Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Η Ελίνα Παπίλα έχει συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1 για εκπομπή το Σαββατοκύριακο

Παπίλα για weekend

Ο κύβος ερρίφθη! Το ναυάγιο της συνεργασίας της Βίκυς Χατζηβασιλείου με τον ANT1 έχει αφήσει κενή τη θέση της παρουσιάστριας για την απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και όλα δείχνουν ότι βρέθηκε τελικά η αντικαταστάτρια.

Ο ANT1 έψαχνε την αντικαταστάτριά της ανάμεσα στα ονόματα των Χριστίνας Λαμπίρη, Ράνιας Θρασκιά και Ελίνας Παπίλα. Ωστόσο τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου φαίνεται ότι έχουν βρει στο πρόσωπο της Ελίνας Παπίλα τη νέα παρουσιάστρια της απογευματινής ζώνης του Σαββατοκύριακου.

Μάλιστα, η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα αποκάλυψε ότι η Ελίνα Παπίλα έχει δώσει ήδη τα χέρια με τον ANT1. Το ίδιο ανέφερε και η εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά. Να σημειωθεί ότι η Ελίνα Παπίλα παρουσίαζε πέρσι το «Breakfast@star» και είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στην τηλεοπτική αγορά. Η Ελίνα άρχισε να κάνει ραδιόφωνο σε ηλικία μόλις 16 ετών. Σπούδασε Οικονομικά στην Αθήνα, αλλά όταν επέστρεψε στη Χαλκίδα, το 2004, άρχισε η συνεργασία της με τον Sok Fm σε διάφορες εκπομπές και ζώνες. Από το 2009 είναι ραδιοφωνικό δίδυμο με τον Γιώργο Καρτελιά και ζει στη Χαλκίδα μόνιμα.

Η δημοσιογράφος είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Κελαϊδίτη, στον οποίο έχει μεγάλη λατρεία, όπως φαίνεται και στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, και έχουν τρία παιδιά. Τους εφήβους Σοφία και Δημήτρη, και το νέο μέλος της φαμίλιας, ένα κοριτσάκι, που ήρθε στη ζωή στις 10 Οκτωβρίου του 2020. Πρόσφατα κάθισε και πάλι ως φοιτήτρια στα αμφιθέατρα και πήρε το πτυχίο της στις Πολιτικές Επιστήμες.

Η Ελίνα έχει ασχοληθεί επίσης για χρόνια με το crossfit και αγαπάει πολύ τη γυμναστική.



spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.





Μποζουκια Αθηνα