«Οι φορτηγατζήδες είχαν φωτογραφίες μου στα φορτηγά, έχω ταξιδέψει παντού»

«Είχα δύσκολες συνεργασίες. Έκλαιγα στο σπίτι, όμως δεν έδωσα ποτέ τη χαρά στον άνθρωπο, που μου δημιούργησε το πρόβλημα να δει ότι έχω γονατίσει»

Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στους ρόλους που την έκαναν δημοφιλή.

«Την περίοδο του Καφέ της Χαράς, μου έστελναν μηνύματα οι φορτηγατζήδες ότι είχαν φωτογραφίες μου στα φορτηγά. Έχω ταξιδέψει παντού.  Όταν έκανα την Αγλαΐα στο “Ευτυχισμένοι μαζί” μου έστελναν φωτογραφίες, που τα παιδιά στις Απόκριες ντύνονταν “ευλόγησον”», δήλωσε η Ευαγγελία Μουμούρη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Δεν θεωρούσα ότι θα έπρεπε να παντρευτώ για να κερδίσω κάτι στη ζωή μου. Υπέγραψα σύμφωνο συμβίωσης με τον Αλέξανδρο και του είπα “αν πάθεις κάτι στο νοσοκομείο δεν θα μπορώ να μπω να τραβήξω τη πρίζα”. Πριν πάμε να υπογράψουμε, είχα πάει κολυμβητήριο. Όταν με πήρε τηλέφωνο ήμουν με το μαγιό του κολυμβητήριου. Έβαλα και μια γούνα από πάνω και πήγα έτσι.

Είχα δύσκολες συνεργασίες. Έκλαιγα στο σπίτι, όμως δεν έδωσα ποτέ τη χαρά στον άνθρωπο, που μου δημιούργησε το πρόβλημα να δει ότι έχω γονατίσει. Υπάρχει μπέσα σε κάποιους στον χώρο.

Δεν είναι δυνατόν να εξισώνεται το πτυχίο της δραματικής σχολής Εθνικού θέατρου με το τίποτα του ανειδίκευτου εργάτη. Για να κλείσουμε το Ακροπόλ για μια μέρα, κάναμε μυστική ψηφοφορία και οι παραγωγοί ήταν μαζί μας».




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.