Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Το Ντάνη το έχω κρατήσει από τα παιδικά μου χρόνια, το όνομά μου είναι…»

Ποιο είναι το πραγματικό της όνομα;

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Ελένη» αποκάλυψε πως το «Ντάνη» δεν είναι το πραγματικό της όνομα καθώς τη βαπτίσανε Ιωάννα.

«Έχω κρατήσει το Ντάνη από τα παιδικά μου χρόνια. Ήταν η πρώτη λέξη που είπα και το κράτησα.

Το έχω συνηθίσει και τώρα μου φαίνεται λίγο αλλόκοτο να τα επιστρέψω στο κανονικό μου όνομα το οποίο είναι Ιωάννα αλλά γιορτάζω κανονικά σαν Ιωάννα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αρχή της καριέρας της, στη σειρά «Έρωτας φυγά» και στα μελλοντικά της σχέδια.




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.