Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Καζάκος: «Το θυμάμαι όταν τους πήγαν στη φυλακή»

«Είχαν κάνει ολόκληρο σχέδιο ο πατέρας μου και η μάνα μου να με κρύψουν»

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά.

Ο γνωστός ηθοποιός, εκτός των άλλων αποκάλυψε μια ιστορία που αφορά την γέννησή του και το σχέδιο που είχαν καταστρώσει οι γονείς του για να γλυτώσουν την κουμπαριά με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο.

«Εγώ γεννήθηκα στις 25 Απριλίου του 1969. Εάν γεννιόμουν 21 Απρίλη, θα είχα για νονό τον Παπαδόπουλο και νονά τη γυναίκα του. Τότε, εάν γεννιόσουν 21 Απριλίου, σε βάφτιζε ο Παπαδόπουλος. Στην Αθήνα τουλάχιστον γινόταν αυτό. Και είχαν κάνει ολόκληρο σχέδιο ο πατέρας μου και η μάνα μου, αν γεννηθώ 21, να με κρύψουν και να πουν ότι βγήκα 22, για να μη με βαφτίσει. Πέρασαν πάρα πολλά οι άνθρωποι τότε, πήγαν και στη φυλακή. Το θυμάμαι όταν τους πήγαν στη φυλακή και όταν βγήκαν.

Ήμουν πολύ μικρός, ήμουν 4. Και μια φορά, όταν πηγαίναμε μετά βόλτα με το αμάξι στο Γουδί, που είχαν τον πατέρα μου, και στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν τη μητέρα μου, πετάγεται ο σπόρος και τους λέει: μπορούμε, σας παρακαλώ, να σταματήσουμε αυτή τη δυσάρεστη κουβέντα; Έτσι το ‘χα πει εγώ, που ήμουν 4-5. Πετάχτηκα από το πίσω κάθισμα και λέω: μπορούμε να σταματήσουμε αυτή τη δυσάρεστη κουβέντα;»




spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα