Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Μητσοτάκης θέλει τον Ρέμο για να καλύψει το κενό Καραμανλή στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

«Οταν σε ρωτήσανε μια φορά για μένανε, είπες για μισό λεπτό, στάσου πώς τον λέγανε…».

Κυριάκο Μητσοτάκη τον λέγανε, απαντάμε εμείς στο ερώτημα που θέτει μουσικά στο τελευταίο του σουξέ ο Αντώνης Ρέμος, καθώς είναι ο πρωθυπουργός εκείνος που επιθυμεί διακαώς να βάλει στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Με τον Αδωνι Γεωργιάδη στην κοπή της πίτας του υπουργού Ανάπτυξης

Ανθρωποι του προεκλογικού σχεδιασμού πιέζουν τον Ρέμο μήπως και… τσιμπήσουν οι γυναίκες, που στο μεγαλύτερο ποσοστό τους δεν συμπαθούν τη Ν.Δ. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι πρώτες στο γκρουπ των αναποφάσιστων είναι οι γυναίκες, γι’ αυτό και το τελευταίο διάστημα πυκνώνουν εσωτερικά στο κόμμα οι ψίθυροι στους διαδρόμους του στρατηγείου στο Μοσχάτο που θέλουν τον Αντώνη Ρέμο να είναι το «κρυφό χαρτί» του Μαξίμου για τις εκλογές 2023. Αυτές που πυκνώνουν, επίσης, είναι και οι εμφανίσεις του τραγουδιστή όπου υπάρχει σημαντική πολιτική εκδήλωση της Ν.Δ. Φαίνεται ότι το πολιτικό φλερτ του Αντώνη που άρχισε χρόνια πριν με το μητσοτακέικο εξελίσσεται σε… γάμο.

Ο Ρέμος δεν έχει αφήσει πάρτι για πάρτι και εκδήλωση για εκδήλωση, κυρίως δεξιάς απόχρωσης, που να μην έχει πάει. Εκτός του ότι έχει ήδη δει δύο φορές τον πρωθυπουργό, μία το 2017 και άλλη μία τον Νοέμβριο του 2022, στο Μαξίμου, ο Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκε «πρώτη μούρη» στην κοπή της πίτας του Αδωνη Γεωργιάδη, ενώ προχθές έκανε, επίσης, εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, όπου ο Απόστολος Τζιτζικώστας παρουσίασε το νέο σήμα του ΣΕΒΕ – Σύνδεσμος Εξαγωγέων για την προώθηση των μακεδονικών προϊόντων Macedonia the GReat.

Φυσικά, δεν έκανε πολιτική παρέμβαση, παρά συναυλία, αλλά με αυτόν τον τρόπο, έτσι κι αλλιώς, κερδίζεις περισσότερο το κοινό. Οπως και να έχει, η Ν.Δ. θέλει να μπει ο «τροβαδούρος της καψούρας» στα ψηφοδέλτιά της, χωρίς όμως να γνωρίζει κανείς εάν τελικά απαντά θετικά ο ίδιος αυτή τη φορά σε αυτό το κέλευσμα. «Παρουσιάσαμε το νέο σήμα του ΣΕΒΕ – Σύνδεσμος Εξαγωγέων για την προώθηση των μακεδονικών προϊόντων. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υποστηρίζει και θα προβάλλει το νέο σήμα σε όλο τον κόσμο, γιατί τα μακεδονικά προϊόντα είναι αποκλειστικά ελληνικά προϊόντα» δήλωσε ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, υποδεχόμενος τον Αντώνη Ρέμο στη Θεσσαλονίκη.

Οπως και να έχει, πόσοι είναι αυτοί στη Ν.Δ. που πιστεύουν ότι το κενό Καραμανλή θα καλυφθεί με τον λαϊκό τραγουδιστή.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Γιάννης Βαρβιτσιώτης: Το τελευταίο «αντίο» στον ιστορικό πολιτικό – Συγκίνηση στην κηδεία του

Γιάννης Βαρβιτσιώτης: Το τελευταίο «αντίο» στον ιστορικό πολιτικό – Συγκίνηση στην κηδεία του

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Το κόμμα μου δεν μακιγιάρει τα προβλήματα»

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Το κόμμα μου δεν μακιγιάρει τα προβλήματα»

Πέθανε ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης

Πέθανε ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Έξοδος με την εντυπωσιακή του κόρη

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Έξοδος με την εντυπωσιακή του κόρη

Στο νοσοκομείο ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος μετά από πτώση από το αμαξίδιό του

Στο νοσοκομείο ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος μετά από πτώση από το αμαξίδιό του

Ρουά ματ από Δούκα!

Ρουά ματ από Δούκα!