Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Η Ελένη Μενεγάκη απασφάλισε: «Δεν αντιμίλησα ποτέ έτσι. Άκουγα και το βούλωνα»

«Στο δικό μου ξεκίνημα κρίθηκα αυστηρά, άκουγα και το βούλωνα»

Η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της απασφάλισε μιλώντας για το ξεκίνημα της καριέρας της και συμπεριφορές που εισέπραξε.

Αφορμή στάθηκαν δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη η παρουσιάστρια είπε δυο λόγια. «Να πω τη γνώμη μου πάνω σε αυτό. Δεν μπορώ να τοποθετηθώ γιατί μίλησε έτσι η Ελεονώρα. Για το θέμα της αμφισβήτησης, θεωρώ ότι όλοι στο ξεκίνημά μας έχουμε αμφισβητηθεί ο καθένας στο κομμάτι του. Αυτό ούτως ή άλλως γίνεται. Η αμφισβήτηση μπορεί να λέγεται και κριτική, δηλαδή αρνητική κριτική. Πάντως, η αρχή έχει δυσκολίες.

Τώρα, για το πώς ο καθένας αυτά που έχει αντιμετωπίσει, τα χειρίστηκε. Σας είπα προηγουμένως πώς ήταν στο δικό μου ξεκίνημα στο Mega όταν είχα 1,5 λεπτό τη μέρα δίπλα στον Πολυχρονίου. Κρινόμουν πολύ αυστηρά, ακόμα κι αν αργούσα πέντε λεπτά αλλά δεν μίλαγα. Σε σχέση με άλλους που ήταν πιο ψηλά, τους σέβονταν και δεν δημιουργούνταν θέμα.

Δεν αντιμίλησα ποτέ έτσι. Άκουγα, το βούλωνα. Ο καθένας όμως πρέπει να είναι, όπως είναι ο χαρακτήρας του και του ταιριάζει. Δεν μπορεί κανένας να μπει στα δικά μου πόδια, επειδή έτσι έχω μάθει να αντιδρώ.

Να αντιδρώ, εξαρτάται την περίπτωση έτσι; Δεν είναι ότι ποτέ στη ζωή μου δεν μίλησα… Μίλησα αλλά όχι στην αρχή».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα