Το Open δεν Τρέμη για τις εκλογές

«Kλειδώνει», όπως φαίνεται, η έκτακτη συνεργασία της έμπειρης δημοσιογράφου Ολγας Τρέμη με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη και, όπως λέγεται, αυτή θα αφορά την προεκλογική περίοδο, με τη συμμετοχή της σε ρόλο σχολιάστριας στις προεκλογικές εκπομπές και στα δελτία ειδήσεων του Open.

Συμμετοχή, όπως ήδη κυκλοφορεί στη μιντιακή αγορά, θα έχει η «σιδηρά κυρία» των ειδήσεων και στη βραδιά μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων. Εκεί, όπως ακούγεται, ενδεχομένως να έχει και έναν πιο κεντρικό ρόλο.

Το σχήμα στα δελτία ειδήσεων, ωστόσο, θα προχωρήσει έως το πέρας των εκλογών το καλοκαίρι ως έχει. Ο Νίκος Στραβελάκης επέστρεψε, μάλιστα, στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα και τη θέση του στο καθημερινό δελτίο πήρε η δημοσιογράφος Ματίνα Παπαδέα. Επίσης, σταθερή θα είναι και η παρουσία της Λίνας Δρούγκα στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων τις καθημερινές.

Πάντως, φήμες θέλουν την όποια αλλαγή στη ροή και την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων να γίνεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, το φθινόπωρο του 2023. Μέχρι τότε το κενό της Πόπης Τσαπανίδου δεν θα καλυφθεί με κάποιο άλλο δημοσιογραφικό brand name, ενώ με ψυχραιμία και πίστη στο εσωτερικό δυναμικό του καναλιού θα πάει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων έως το τέλος της σεζόν, δηλαδή αρχές Ιουλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φοίβος Παπαδάκης: Βραδινή έξοδος με τη σύντροφό του δύο μήνες μετά την απώλεια του πατέρα του

Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβος προσπαθεί να σταθεί...

Παγιδευμένη η Βάσια Λόη με τα παιδιά της στο Ντουμπάι – «Είδαμε ένα σύννεφο καπνού, ξεκίνησε ο τρόμος»

Δύσκολες ώρες πέρασε η Βάσια Λόη με τα παιδιά της καθώς εγκλωβίστηκαν στο Ντουμπάι.

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την τραγουδίστρια Μαρίνα – Δείτε πώς είναι σήμερα

Η τραγουδίστρια Μαρίνα γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα τέλης της...

Τέλος στη δικαστική διαμάχη Παπαρίζου – Μαυρίδης: Οριστική συμφωνία για τη μεζονέτα

Δόθηκε ένα τέλος στο δικαστικό πόλεμο του πρώην ζευγαριού Έλενας Παπαρίζου – Τόνυ Μαυρίδη.

Έξαλλος ο Μικρούτσικος: «Το καλύτερο είναι να μου δώσετε μια άνευ αποδοχών άδεια»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Παρασκευής εμφανίστηκε στην εκπομπή «Buongiorno» με κακή διάθεση. Τι του συνέβη;

Η Κατερίνα Παναγοπούλου πέταξε τα ταγιέρ – Με σέξι εμφάνιση σε έξοδό της

Την Κατερίνα Παναγοπούλου την έχουμε συνηθίσει με ταγιέρ και...