Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Τραγωδία στα Τέμπη – Κανείς δεν εξέτασε τον επιθεωρητή για την αναρρωτική άδεια

Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα λογοδοτήσουν οι δύο γιατροί που ευθύνονται για τη χορήγηση της αναρρωτικής άδειας ενός μήνα στον επιθεωρητή του ΟΣΕ που όρισε τον άπειρο σταθμάρχη Λάρισας, καθώς το πόρισμα της Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης έδειξε πως δεν τον εξέτασε κανείς.

Ο επιθεωρητής είχε επικαλεστεί πρόβλημα στη μέση του, ζητώντας αναρρωτική άδεια λίγες ώρες μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων και ενώ ήταν σε εξέλιξη οι ανακρίσεις. Ο διευθυντής της νευροχειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου Νικόλαος Χαυτούρας παραδέχτηκε τη γνωριμία του με τον επιθεωρητή του ΟΣΕ και ότι τον παρέπεμψε στον συνάδελφό του επιμελητή για τη χορήγηση της άδειας.

Ομως, όπως προέκυψε από την ΕΔΕ, ούτε αυτός ούτε ο συνάδελφός του, που υπέγραψε την άδεια, εξέτασαν τον επιθεωρητή. «Από την ένορκη εξέταση του μάρτυρα Α. Μ. προκύπτει ότι δεν εξέτασε καθόλου τον ασθενή και χορήγησε αναρρωτική άδεια, χωρίς τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων κατόπιν εντολής του προϊσταμένου του. Από την ένορκη εξέταση του μάρτυρα Νικόλαου Χαυτούρα προκύπτει ότι ο επιθεωρητής του ΟΣΕ ήταν γνωστός του αλλά επικαλείται ότι δεν γνώριζε την ιδιότητά του» αναφέρει το πόρισμα της ΕΔΕ.

Σύμφωνα με το πόρισμα της διοικητικής έρευνας, ο διευθυντής υπέπεσε στα ακόλουθα πειθαρχικά παραπτώματα: παράβαση καθήκοντος, αναξιοπρεπή και ανάρμοστη για υπάλληλο συμπεριφορά εντός της υπηρεσίας, αδικαιολόγητη αποχή από την εκτέλεση των καθηκόντων του, αμελή εκπλήρωση του υπηρεσιακού καθήκοντος και παράβαση των κανόνων της Ιατρικής Δεοντολογίας.

Ο επιμελητής που υπέγραψε τη χορήγηση της αναρρωτικής άδειας παραπέμπεται πειθαρχικά για αμελή εκπλήρωση υπηρεσιακού καθήκοντος. Με βάση το πόρισμα της ΕΔΕ η Εισαγγελία Βόλου έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να αναζητηθούν οι ποινικές ευθύνες των δύο εμπλεκόμενων γιατρών.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα