Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Ο ΣΚΑΙ επιμένει να ποντάρει στη μυθοπλασία

O σταθμός θα φέρει τουλάχιστον δύο νέες παραγωγές στη μικρή οθόνη από τον Σεπτέμβριο

Συνεχίζει με τη μυθοπλασία ο ΣΚΑΙ και το φθινόπωρο του 2023, παρά τα μονοψήφια νούμερα που σημείωσε κατά τη διάρκεια αυτής της τηλεοπτικής σεζόν που διανύουμε!

Αν και βρισκόμαστε λίγους μήνες πριν από το τέλος της σεζόν, θα μπορούσαμε εύκολα να πούμε πως οι ελληνικές σειρές έχουν κατακτήσει την πρώτη θέση στους δείκτες της τηλεθέασης και η ελληνική μυθοπλασία έβγαλε οff τα ριάλιτι και τις όποιου άλλου είδους παραγωγές.

Όλα τα κανάλια επέλεξαν ιστορίες που κράτησαν και κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές καθημερινά, αλλά και τα Σαββατοκύριακα, όπως κάνει η δημόσια τηλεόραση. Η σκέψη να παραμείνει η μυθοπλασία ξανά σε προτεραιότητα κατά τη νέα σεζόν έχει αρχίσει να απασχολεί, εκτός από τα κανάλια που πρωταγωνίστησαν φέτος στις σειρές, και τον Σκάι, που -ομολογουμένως- δεν τα πήγε καλά στο τηλεβαρόμετρο με τα σίριαλ που επέλεξε να βάλει στο πρόγραμμά του.

Το κανάλι του Φαλήρου φέτος τόλμησε να φέρει στην οθόνη μας σπαρακτικές υποθέσεις και δυνατούς ηθοποιούς, για να πάρει μέρος στον μεγάλο ανταγωνισμό των ελληνικών σειρών, αλλά δεν τα κατάφερε σχετικά με την αποδοχή του κόσμου. Τα αποτελέσματα δεν ήταν τα… επιθυμητά για τις σειρές «Αγρια Γη», «Στοργή» και «Γλυκάνισος».

Ο Σκάι, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν τα παρατά τόσο εύκολα, καθώς ξέρει ότι η μυθοπλασία έχει το ψωμί. Γι’ αυτό και θα ανανεώσει το ραντεβού του με τη μυθοπλασία μέχρι αυτή να γίνει συνήθεια στον σταθμό. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο σταθμός θα φέρει τουλάχιστον δύο νέες παραγωγές στη μικρή οθόνη από τον Σεπτέμβριο. Ιδωμεν!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα