Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Εκνευρισμένος ο Μικρούτσικος με τα σχόλια για τη σχέση του με την Τρέμη: «Γεννήθηκες κίτρινος»

Τα καρφιά της Καινούργιου!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έγινε έξαλλος με την Κατερίνα Καινούργιου και με τους συνεργάτες της εκπομπής «Super Κατερίνα» καθώς σχολίασαν τη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην άγνωστη σχέση του με την Όλγα Τρέμη και προκάλεσε αντιδράσεις με τις αποκαλύψεις που έκανε.

Όταν ο Στέφανος Κωσταντινίδης με χιούμορ του είπε πως βλέπει το μάτι της τωρινής συντρόφου του αγριεμένο με όσα αποκάλυψε για την πρώην σχέση του ο Ανδρέας Μικρούτσικος εκνευρίστηκε.

«Εσύ άκου να δεις τι έχεις πάθει. Γεννήθηκες κίτρινος. Έχεις μια θητεία που προσπαθείς ως καθηγητής ή ως τραγουδιστής να αλλάξεις και ξανακαταλήγεις κίτρινος. Σε αφήνω στην κίτρινη σάλτσα σου», του είπε.

Με την Κατερίνα Καινούργιου αν απαντάει στον παρουσιαστή με «καρφιά»: «Αντρέα ξέρεις πόσο σ’αγαπάω, σε σέβομαι, σε έχω εκεί πάνω ειλικρινά αλλά είπες κίτρινο τον Στέφανο μετά από όσα είπες στο ΟΚ, εμείς είμαστε δίπλα σου γατάκια».

«Το θεωρείς κίτρινο; Είναι κίτρινο αυτό; Επειδή εγώ μιλάω για κίτρινο. Κίτρινος έχεις καταλάβει τι σημαίνει; Μόνο κίτρινο δεν είναι», της είπε εμφανώς ενοχλημένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.




spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα