Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Μετά τη μαγειρίτσα θα καθίσουν στο τραπέζι ΑΝΤ1 και «Ράδιο Αρβύλα»

Θα μείνουν οι «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1 ή υπάρχουν σκιές στη συνεργασία τους με το κανάλι του Αμαρουσίου μετά τα Τέμπη; Τα πάντα όλα θα μπουν στο τραπέζι συζητήσεων και των συσκέψεων μετά το Πάσχα!

Αυλαία κατεβάζουν στις αρχές Απριλίου και πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του στη σατιρική εκπομπή τους, ύστερα από μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν και ίσως την πιο μικρή της καριέρας τους, λόγω της προβολής του Μουντιάλ από το Κατάρ στον ΑΝΤ1. Ως γνωστόν, ο Αντώνης Κανάκης δεν ξεκινά ποτέ συζητήσεις με το εκάστοτε κανάλι στο οποίο εργάζεται για όσο διάστημα η εκπομπή είναι στον τηλεοπτικό αέρα. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι θα αρχίσει να μιλάει με τον ΑΝΤ1 για το τηλεοπτικό μέλλον του μετά τις 7 Απριλίου.

Ο σχολιασμός

Τώρα, το αν θα παραμείνουν οι «Ράδιο Αρβύλα» στο κανάλι του Αμαρουσίου αυτό είναι μια άλλη ιστορία που θέλει πολλή συζήτηση, καθώς ο τελευταίος σχολιασμός τους για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη έφερε τριγμούς στην μιντιακή αγορά.

Βέβαια, από τον ΑΝΤ1 έχουν το ελεύθερο να λένε ό,τι θέλουν. Και αυτή τη δυνατότητα τους τη δίνει και η υψηλή τους τηλεθέαση. Για το αν θα μείνουν στον ΑΝΤ1 θα εξεταστούν πολλά πράγματα, όπως οι αμοιβές τους, η ελευθερία λόγου, η μικρή τηλεοπτική σεζόν που διεκδικούν σε κάθε τους συμφωνία για να κάνουν και τις διακοπές τους.

Πάντως, για τους «Ράδιο Αρβύλα» ο κύκλος των συνεργασιών μικραίνει, δεδομένου ότι ήδη από το κάδρο έχουν βγει το Οpen και ο Σκάι, αφού η σύμπραξή τους ολοκληρώθηκε στα… δικαστήρια. Μάλλον ο ΑΝΤ1 φαντάζει ακόμη καλή συνεργασία, αν βάλουν και εκείνοι νερό στο κρασί τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.