Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 24 Μαρτίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα, γιατί δείχνετε πως δεν έχετε σταθερότητα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα συναισθήματα του συντρόφου σας, αλλά καλό είναι να μην αδιαφορείτε. Θα χρειαστεί να αλλάξετε υποχρεωτικά την τακτική που ακολουθούσατε ως τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν είναι η καλύτερη ημέρα για να ζητήσετε πίστη και απόλυτη αφοσίωση προς το πρόσωπό σας. Η ημέρα είναι καλή για να αυξήσετε τα έσοδά σας, αλλά θα είναι πολλές και οι υποχρεώσεις σας. Αξίζετε πολλά και πρέπει να διεκδικήσετε ό,τι σας ανήκει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεχτείτε το σήμερα με τα θετικά και τα αρνητικά του, κρατώντας τις πολύτιμες εμπειρίες που θα σας χρειαστούν στο μέλλον. Αναπροσαρμόστε τον τρόπο σκέψης για να προχωρήσετε μπροστά αλλά και για να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να ωθήσετε τον εαυτό σας ή τους άλλους στα άκρα, ώστε να μειώσετε την απόσταση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσάς και στα αγαπημένα πρόσωπα και να τους προσεγγίζετε με περισσότερη άνεση.

ΛΕΩΝ: Δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για να δείξετε πώς νιώθετε ή για να πείτε τα παράπονά σας στο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον σας ούτε για να προβάλετε τις διεκδικήσεις σας στον εργασιακό χώρο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να σκεφτείτε πιο λογικά και πιο ψύχραιμα, αποβάλλοντας κάθε σκέψη για εκδίκηση. Με τα προσχήματα και τις συγκαλυμμένες καταστάσεις θα δημιουργηθούν μόνο παρεξηγήσεις και παρερμηνείες των προθέσεών σας.

ΖΥΓΟΣ: Αγχος και βιασύνη προκειμένου να τα προλάβετε όλα μπορούν να κουράσουν το σώμα και το νευρικό σύστημα. Εξασφαλίστε περισσότερες ώρες ύπνου και κάντε πιο υγιεινή διατροφή. Αφήστε πίσω καταχρήσεις και χαράξτε νέα πορεία στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε σωστά τον ελεύθερο χρόνο σας για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Σκεφτείτε την προοπτική να αλλάξετε λίγο την εμφάνισή σας, καθώς η εσωτερική ομορφιά σας θα φανεί μόνο αν έχετε καλή υγεία και καλή φυσική κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ημέρα θέλει μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και συγκρατημένα νεύρα. Θα χρειαστεί να κάνετε περικοπές στα σχέδιά σας, καθώς ναι μεν στα έσοδά σας παρατηρείται μια κινητικότητα, αλλά δεν θα είναι τόσο μεγάλη όσο αυτή που χρειάζεστε στην πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ισως κληθείτε να δώσετε μια βασική μάχη για κάτι που σας στέρησαν στον εργασιακό χώρο σας και αυτό δεν θα είναι τόσο εύκολο. Προτιμήστε να αφήσετε αναπάντητα κάποια σχόλια που θα γίνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην μπείτε στον πειρασμό να εμπιστευτείτε επαγγελματικά μυστικά σας σε πρόσωπα για την εχεμύθεια και την τιμιότητα των οποίων δεν είστε σίγουροι, γιατί, εκτός του ότι θα σας προδώσουν, θα εκμεταλλευτούν τις ιδέες σας και θα βγείτε χαμένοι.

ΙΧΘΥΣ: Μην περιπλέκετε τις συνεργασίες και τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, γιατί ως αποτέλεσμα θα έχει τις απώλειες στον οικονομικό τομέα σας. Ασχοληθείτε με τα ζητήματα που σας απασχολούν, αφήνοντας για αργότερα τα οικονομικά σχέδιά σας.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος



Μποζουκια Αθηνα