Μαριάντα Πιερίδη: «Βγάζει το όπλο πάνω και μου λέει -“Τώρα μπορούμε να μιλήσουμε”»

«Επιχειρηματίας πολύ γνωστός, σε ένα από τα ραντεβού μας για να μιλήσουμε, βγάζει ένα όπλο πάνω στο γραφείο»

Η Μαριάντα Πιερίδη καλεσμένη της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ένα δύσκολο περιστατικό που της συνέβη.

«Μου έχει τύχει άνθρωπος επιχειρηματίας πολύ γνωστός, σε ένα από τα ραντεβού μας για να μιλήσουμε, μπήκα χωρίς τον ατζέντη μου και βγάζει ένα όπλο πάνω στο γραφείο. Στην αρχή μου λέει “τώρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε” εγώ συγκοπή, κοκκίνησα, άλλο περίμενα και άλλο μου εμφανίστηκε. Βγάζει το όπλο πάνω και μου λέει: “Τώρα μπορούμε να μιλήσουμε”».

Και πρόσθεσε αναφερόμενη στην απόφασή της να απέχει από το τραγούδι τα τελευταία χρόνια. «Τραγουδούσα μέχρι και τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Δεν ήθελα να το αποκαλύψω πιο νωρίς γιατί είχα και δύο αποκολλήσεις και σταμάτησα να τραγουδάω. Συνέχισα λίγους μήνες μετά τη γέννα, αλλά είχα μια πολύ τραυματική εμπειρία με την κοπέλα που με βοηθούσε με το παιδί στο σπίτι.

Κι εγώ και ο Δημήτρης αποφασίσαμε να μεγαλώσει ο Νικόλας μας  όπως πρέπει και με τον άνθρωπο που πρέπει. Με αυτά κι αυτά, περάσανε λίγα χρόνια και να’ μαστε τώρα στο J2US. Δεν το κυνηγούσα όμως να επιστρέψω, με κυνηγούσανε οι προτάσεις. Με το παιδί αλλάξανε τα όριά μου. Εκεί που υπήρχε ένα μάκρος στα όρια, ξαφνικά κοντύνανε πολύ. Η νύχτα είναι πολύ σκληρή και δεν έχει φανεί τίποτα προς τα έξω».




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.