Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Σοκ με τον ράπερ Lil Jon: Νεκρός ο 27χρονος γιος του –...

Σοκ και βαθιά συγκίνηση προκαλεί η είδηση ότι ο...

Ελένη Φουρέιρα για τα 3α γενέθλια του γιου της: «Η ωραιότερη ημέρα...

Η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να μοιραστεί με τους followers...

Νίκος Μουτσινάς για τα σενάρια επιστροφής: «Δε μου λείπει η τηλεόραση»

Ο Νίκος Μουτσινάς φαίνεται πως πλησιάζει όλο και περισσότερο...

Νονά Κίμπερλι!

Όταν στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν ο Κωνσταντίνος...

Ξέσπασε ο Χάρης Γιακουμάτος κατά του Σπύρου Μαρτίκα

«Μη μας κοροϊδεύεις τώρα κατάμουτρα»

Ο Χάρης Γιακουμάτος, παραβρέθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο «Survivor All Star» αλλά και την προσπάθεια «μαγειρέματος» των ψήφων από τον Σπύρο Μαρτίκα.

Σπύρος Μαρτίκας

«Ο Αγόρου είναι ένας παίκτης που μπορεί να εξελιχθεί ακόμα παραπάνω, άρα τους χαλάει το όλο παιχνίδι. Ένα βασικό αυτό. Δεύτερον, αν πείραζε τον Μαρτίκα που δεν φέρνει νίκες και οι άλλοι τον ταΐζουν, θα είχε φύγει από πέρσι πριν 11 ψηφοφορίες.

Χάρης Γιακουμάτος

Μη μας κοροϊδεύεις τώρα κατάμουτρα και μας λες ότι νιώθεις ένα βάρος και μας το παίζεις ο ενάρετος που θα βγει μπροστά. Πας να το παίξεις συνειδητοποιημένος, να σε αγαπήσει λίγο παραπάνω ο κόσμος

Η Μαρία Αντωνά πήρε τον λόγο και σχολίασε: Αν δείτε τα στατιστικά, αφού έχουν φύγει ο Γκότσης και ο Πιλίδης, τώρα στοχοποίησε τον Αγόρου… άρα μετά παραμένει ένας εχθρός: ο Μάριος-Πρίαμος, γιατί ο Μπάρτζης είναι φίλος. Άρα μένουν οι δυο τους στη Μπλε Ομάδα, γιατί οι υπόλοιπες είναι γυναίκες».

Τέλος ο πρώην παίκτης του Survivor είπε: «Η τεχνική του Μαρτίκα, από πέρσι που την έχω μελετήσει, είναι απλή: χτυπάει τον πιο δυνατό. Χτυπώντας τον πιο δυνατό, όλοι οι άλλοι που είναι από πίσω φοβούνται ότι θα τους κάνει ζημιά. Μετά βρίσκει τους αδύναμους για ψηφοφορία και τους ψήνει, κάνει την κλίκα του, γλιτώνει 2-3 ψηφοφορίες και προχωράει».




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας και ο γάμος του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.