Ο καβγάς των Μικρούτσικου – Κωνσταντινίδη, η αποχώρηση από το πλατό και η συγγνώμη της Καινούργιου

Η ένταση, η αποχώρηση από το πλατό και η συγγνώμη της Καινούργιου στους τηλεθεατές

Άγριας καβγάς ξέσπασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα» ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Όλα ξεκίνησαν όταν διαφώνησαν πάνω σε ένα θέμα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να σχολιάζει πως ο συνάδελφός του φέρεται φασιστικά. «Περίμενε να ολοκληρώσω! Σταμάτα πήρες φόρα! Είναι φασιστικό αυτό που κάνεις! Στοπ! Να ακούσεις τη γνώμη του άλλου, κάνε μου τη χάρη, ήρεμα εσύ», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη ενοχλημένος να απαντάει: «Ηρέμησε Ανδρέα! Δεν υψώνω καμία φωνή. Πριν λίγο μου έλεγε ότι κάνω ρατσιστικές τοποθετήσεις ο Ανδρέας, ήρθε το πρωί φρεσκοφτιαγμένος. Μα εσύ μου λες για ρατσισμό; Δέχομαι μια επίθεση χωρίς λόγο, πρωί πρωί. Όχι σε μένα αυτά! Κάνε μας τη χάρη! Μη μου λέτε εμένα για φασισμό. Σε μένα τα λες αυτά».

«Δεν αφήνεις τον άλλον να μιλήσει! Μήπως θες να με χτυπήσεις κιόλας;», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος βάζοντας λάδι στη φωτιά.

«Παιδιά σας παρακαλώ με φέρνετε σε δύσκολη θέση! Μη τσαντίζεσαι Στέφανε, μια συζήτηση κάνουμε», τους είπε η Κατερίνα Καινούργιου. Έξαλλος ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποχώρησε από το πάνελ και μετά τις διαφημίσεις η παρουσιάστρια ανέφερε: «Είμαστε εντάξει αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Μας συγχωρείτε για την ένταση πριν αλλά όπως μπορεί να τσακωθούμε στο γραφείο μεταξύ μας, συμβαίνει προσωπικά. Ζητάω προσωπικά συγγνώμη γι’ αυτό που συνέβη και πάμε να προχωρήσουμε».

Να θυμίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται σε ρήξη. Πρόσφατα κάνοντας ένα αστείο ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον αποκάλεσε «κίτρινο».




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Κατερίνα Καινούργιου: Νέες φωτογραφίες από τα γενέθλιά της – Η πιπίλα και τα ροζ τριαντάφυλλα

Ξεχωριστή ήταν η Παρασκευή για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.