Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

Νέα ώρα για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα

Μαζί, αλλά... άλλη ώρα!

Αλλάζει η ώρα προβολή της εκπομπής της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1, και μάλιστα από αυτό το Σαββατοκύριακο, για να σωθεί από την πτώση στα νούμερα τηλεθέασης!

Αρχίζουν άμεσα οι πρώτες αλλαγές για το «Είμαστε μαζί», καθώς το γλυκό χαμόγελο της Ελίνας και η καλή πρόθεση δεν φτάνουν όταν έχεις απέναντί σου θηρία και σκληρό ανταγωνισμό.

Τα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής και πολύ περισσότερο το παραγόμενο προϊόν δεν έχουν αφήσει ικανοποιημένα τα στελέχη του ΑΝΤ1 και φυσικά οι όποιες κινήσεις γίνονται αυτή τη στιγμή έχουν στόχο μια αξιοπρεπή πορεία της εκπομπής μέχρι το οριστικό της φινάλε της, στο τέλος της τρέχουσας τηλεοπτικής περιόδου.

Η Ελίνα είχε καλές συστατικές επιστολές από το πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Star, αλλά να που δεν είναι αρκετό μόνο αυτό. Ετσι από αύριο το «Είμαστε μαζί» θα αρχίζει δύο ώρες νωρίτερα, συγκεκριμένα στις 15.00, και θα ολοκληρώνεται στις 16.40.

Το συμβόλαιο της Ελίνας Παπίλα με τον ΑΝΤ1 ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν πρόκειται να ανανεωθεί για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά και πάλι κανένας δεν ξέρει τι κίνηση ματ θα κάνει η Ελίνα.

Για την ιστορία, το «Είμαστε μαζί» το Σάββατο 1η Απριλίου σημείωσε μέσο μερίδιο τηλεθέασης στο σύνολο του κοινού 6,1% και 6,8% στο δυναμικό κοινό 18-54, ενώ την Κυριακή 2 Απριλίου 4,1% στο σύνολο και μόλις 3,7% στο δυναμικό κοινό.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα