Αντώνης Ρέμος: Τα παθιασμένα φιλιά με την Υβόννη Μπόσνιακ στο φινάλε της σεζόν του

Τα... προσωπικά του Αντώνη Ρέμου

Αυλαία για τον Αντώνη Ρέμο στο NOX, επί της Ιεράς Οδού, με τον τραγουδιστή να εκδηλώνει δημόσια την αγάπη του στην Υβόννη Μπόσνιακ με φιλιά και αφιερώσεις με νόημα!

Η σύζυγος του τραγουδιστή δεν θα μπορούσε να λείπει από το φινάλε της πετυχημένης σεζόν του πατέρα της κόρης της, με την ίδια να κάθεται σε καναπέ της δεύτερης σειράς για να τον απολαύσει! Πριν σβήσουν τα φώτα ο Ρέμος κατέβηκε από την πίστα και άρχισε να της τραγουδά κοιτώντας τη στα μάτια!

Στην αρχή τής αφιέρωσε το «Προσωπικά», μετά το «Αεροπλάνο» του Κώστα Χατζή και στη συνέχεια το «Είμαστε ακόμα ζωντανοί», με τον Ρέμο να αρχίζει να τη φιλά στο στόμα και να την ευχαριστεί για την κόρη τους! Πριν όμως από τις αφιερώσεις, η βραδιά είχε πολλά και διάφορα!

Οπως αυτό που συνέβη με τη μητέρα του, την Ελένη Πασχαλίδου, να παίρνει το μικρόφωνο και να ξεδιπλώνει το ταλέντο της στο τραγούδι, με κάποιους από τους θαμώνες να λένε πως η φωνή της μοιάζει με εκείνη της αείμνηστης Σωτηρίας Μπέλλου. Ο… τραγουδιστικός διαγωνισμός είχε και άλλες συμμετοχές, με τον Μάρκο Σεφερλή να δίνει ρεσιτάλ, αλλά και τη Σοφία Βόσσου, που αποθεώθηκε από τους φαν του Ρέμου!

https://vimeo.com/816539491

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο