Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Τα μηνύματα που κρύβει το πρώτο πορτρέτο του Καρόλου

Τα κρυμμένα μηνύματα στο αμφιλεγόμενο -μέχρι ανατριχιαστικό- πρώτο πορτρέτο...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

«Στην άκρη της Γης» με την υπέροχη φωνή της Θωμάης Απέργη

Η Θωμαή Απέργη κάνει δυναμική δισκογραφική επιστροφή και ταξιδεύει...

Θλιμμένη πριγκίπισσα Σίσσυ η Γκερέκου

Τη θλιμμένη πριγκίπισσα Σίσσυ θα ενσαρκώσει η Αντζελα Γκερέκου...

Παπάς καβγάδισε με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του – Τους έβαλαν κρατητήριο και κατέληξαν νοσοκομείο

Παπάς στην Άρτα φέρεται να ήρθε στα χέρια με τον νυν σύντροφο της πρώην συζύγου του. Οι αστυνομικοί κατάφεραν έπειτα από αρκετή ώρα να χωρίσουν τους δύο άνδρες και τους μετέφεραν στην Αστυνομική Διεύθυνση. Σε ενορία χωριού της Αιτωλοακαρνανίας υπηρετεί ο ιερέας.

iereas

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στο αστυνομικό τμήμα ακολούθησε νέος γύρος συμπλοκής ανάμεσά τους, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθούν και οι δύο στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών. «Πέτρα» του σκανδάλου είναι η παπαδιά, μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Πρόσφατα, φέρεται να έμαθε για έναν νέο άνδρα, που είχε μπει στη ζωή της παπαδιάς. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που κατέθεσαν ο Παπάς και ο σύντροφος της πρώην πρεσβυτέρας στους αστυνομικούς, πριν από περίπου μία εβδομάδα είχαν τσακωθεί ξανά στη μέση του δρόμου. Αιτία, η σχέση του ζευγαριού.

Τότε, τα… αίματα άναψαν, αλλά χάρη στην επέμβαση ψυχραιμότερων, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν. Δεν συνέβη το ίδιο όμως και το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο ιερωμένος έφυγε από το χωριό του, και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον σύντροφο της παπαδιάς. Ήρθαν στα χέρια και χρειάστηκε να επέμβουν οι αστυνομικοί, για να τους χωρίσουν. Στο επεισόδιο, μάλιστα, ενεπλάκη και ένας φίλος του νέου συντρόφου, ο οποίος προσήχθη στην Αστυνομία. Οι δύο άνδρες, αφού τσακώθηκαν εκ νέου στο Τμήμα, μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο, όπου παρέμεναν φρουρούμενοι έως αργά χθες το απόγευμα. Η… πέτρα του σκανδάλου, η παπαδιά, βρέθηκε και η ίδια με τα τέσσερα παιδιά της στο τμήμα, προσπαθώντας, μάταια όμως, να ηρεμήσει τον σύζυγό της. Ο ιερωμένος βρισκόταν εκτός εαυτού, μη μπορώντας να δεχθεί τη νέα της σχέση.

Οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας όπου συνέβησαν όλα αυτά, προσπάθησαν να συνετίσουν τους δύο άνδρες, ειδικά τον ιερωμένο, ώστε να δοθεί ένα τέλος στο περιστατικό. Όμως, ο ιερωμένος εμφανιζόταν μέχρι την τελευταία στιγμή ανένδοτος.

Η  ανακοίνωση της Μητρόπολης Άρτας σημειώνει:

Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης πληροφορηθείσα, ότι την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, στην πόλη της Άρτας, δυστυχώς, έλαβε χώρα καυγάς, στον οποίο φέρεται ως εμπλεκόμενος και ένας Ιερέας, ενημερώνει, ότι ο εν λόγω Ιερέας δεν υπηρετεί στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης.

Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης εκφράζει την οδύνη της, διότι, κατά τα φαινόμενα, μια πολυμελής οικογένεια και μάλιστα Ιερατική έχει τραυματισθεί έως διαλύσεώς της. Ως προς το ποινικό σκέλος της υποθέσεως, υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία ήδη έχει επιληφθεί. Επίσης, η Ιερά Μητρόπολις Άρτης γνωρίζει, ότι ο Προϊστάμενος Μητροπολίτης του Κληρικού, που φέρεται ως εμπλεκόμενος στον καυγά, ερευνά τις τυχόν εκκλησιαστικές ευθύνες και ενδεχόμενα επιτίμια, που αναλογούν στον εν θέματι Ιερέα.

(Πληροφορίες e-maistros.gr- Aπογευματινή)

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Με χιούμορ απάντησε ο Κουτσόπουλος στις φήμες για χωρισμό από τη Μιχαλοπούλου

Ποιος χώρισε; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πάντως όχι. Παρά τις...

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

Πού θα είναι του χρόνου η Τατιάνα Στεφανίδου;

Η ψυχαγωγία «έφαγε» την ενημέρωση στον Alpha. Οριστικό τέλος...

«Δράκος» στα στενά της Σακελλαροπούλου – Η επίθεση το βράδυ της Παρασκευής σε 19χρονη!

Σοκ, ανατριχίλα και έντονο προβληματισμό προκαλεί η αποκάλυψη που...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...