Βασίλης Κικίλιας: «Είμαι τυχερός που έχω μια οικογένεια που με αγαπάει και με στηρίζει»

«Δεν είναι εύκολο να κάνει καριέρα με μένα, άφησε πολλά πράγματα πίσω»

Ο Βασίλης Κικίλιας, παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και έδωσε συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη. Ο υπουργός τουρισμού μεταξύ άλλων μίλησε για τη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού, αλλά και τον γιο τους.

«Είμαι χαζομπαμπάς, το παραδέχομαι! Ο γιος μου γεννήθηκε Χριστούγεννα του 2020 και προφανώς άλλαξε τη ζωή μας. Ξυπνάει πρωί και παίζω μαζί του πριν φύγω και αν είμαι τυχερός τον προλαβαίνω στο τέλος της μέρας να του δώσω ένα φιλί πριν κοιμηθεί. Αυτό που κάνω έχει ακριβό τίμημα.

Είμαι τυχερός που έχω μια οικογένεια που με αγαπάει και με φροντίζει και με στηρίζει, δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό χωρίς τη γυναίκα μου και φυσικά ο ερχομός του Παναγιώτη έδωσε ακόμα περισσότερα πράγματα και στους δύο.

Υπήρξαν δυσκολίες και για τους δύο. Χαίρομαι που ήμουν εκεί και νομίζω τις ξεπεράσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι θείο δώρο ο Παναγιώτης. Η Τζένη είναι και σύζυγος, είναι και σύντροφος, είναι και μαμά. Δεν είναι εύκολο να κάνει καριέρα με μένα, άφησε πολλά πράγματα πίσω για μένα.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό