Ευρυδίκη – Μπομπ Κατσιώνης: Γιόρτασαν οκτώ χρόνια κοινής πορείας στα Ζαγοροχώρια

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά

Οκτώ χρόνια κοινής πορείας συμπληρώνουν φέτος η Ευρυδίκη και ο Μπομπ Κατσιώνης, οι οποίοι συνεχίζουν να μοιράζονται δυνατά ερωτικά συναισθήματα, σαν να γνωρίστηκαν μόλις χθες.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο μουσικός σύζυγός της καταρρίπτουν τα στερεότυπα, αποτελώντας τρανταχτό παράδειγμα της ρήσης «ο έρως χρόνια δεν κοιτά» και διαψεύδοντας πανηγυρικά εκείνους που υποστηρίζουν ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα.

Ευρυδίκη και Μπομπ Κατσιώνης σε στιγμιότυπα από την απόδρασή τους στα Ζαγοροχώρια

Το ζευγάρι πέρασε πρόσφατα μερικές ημέρες στα Ζαγοροχώρια, με την ερμηνεύτρια να ποστάρει στα social media φωτογραφίες τους με φόντο τα ειδυλλιακά φυσικά τοπία της περιοχής.

«Στα μαγευτικά Ζαγοροχώρια. Απόλυτη ηρεμία και ανυπέρβλητη ομορφιά. Ιδανικός προορισμός για ξεκούραση και ψυχική ανάταση» σημείωσε η Ευρυδίκη στη λεζάντα της ανάρτησής της. Για την ιστορία, η ίδια και ο Μπομπ παντρεύτηκαν το 2019 έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.