Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Στο φως τρεις νέες καταγγελίες σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη

Καταγγελίες για εργασιακό bullying, αλλά και σωματική ή ψυχολογική βία

O «ασκός του Αιόλου» άνοιξε για τον ηθοποιό και ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη, καθώς, μετά την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου για βιασμό και σωματική κακοποίησή της, ήρθαν στο φως ακόμα τρεις καταγγελίες σε βάρος του για εργασιακό bullying, αλλά και για σωματική ή ψυχολογική βία.

Δύο 24ωρα μετά την αποπομπή του ευρωβουλευτή από τον ΣΥΡΙΖΑ και την έναρξη της διαδικασίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την άρση της ασυλίας του, φαίνεται πως ανοίγουν στόματα και δημοσιοποιούνται νέες καταγγελίες σε βάρος του.

Διαβάστε επίσης: Ο Αλέξης Γεωργούλης απαντάει έμμεσα στις κατηγορίες της Χρονοπούλου: «Αυτή με κυνήγησε»

Δύο εξ αυτών αφορούν εργασιακό εκφοβισμό και μία σωματική κακοποίηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια νεαρή εργαζομένη από τη Θεσσαλονίκη, η οποία είχε πάει να εργαστεί ως δόκιμη στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη, έκανε καταγγελία για εργασιακό bullying και ψυχολογική βία. Η αναφορά από τη γυναίκα έγινε το 2020, στην αρμόδια υπηρεσία για ενόχληση στον εργασιακό της χώρο στις Βρυξέλλες, και ακολούθησε εσωτερικός έλεγχος. Ομως δεν βρέθηκαν στοιχεία και έτσι η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Η δεύτερη καταγγελία έγινε από άνδρα, μόνιμο υπάλληλο στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη, που επίσης έκανε αναφορά για ενόχληση στον εργασιακό χώρο. Και σε αυτή την περίπτωση έγινε έλεγχος, αλλά δεν βρέθηκαν στοιχεία και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Διαβάστε επίσης: Μαρίνα Ασλάνογλου για Γεωργούλη: «Θα προσπαθήσω να μιλήσω μαζί του γιατί τον αγαπώ πολύ τον Αλέξη»

Απαντώντας στους ισχυρισμούς των δύο εργαζομένων στο γραφείο του ο Αλέξης Γεωργούλης φέρεται τότε ότι υποστήριξε: «Εγώ είδα ότι οι δύο αυτοί υπάλληλοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους και προσπάθησα να τους απομακρύνω, και εκείνοι για λόγους αντεκδίκησης προχώρησαν σε αυτές τις καταγγελίες που δεν ίσχυαν».

Η τρίτη καταγγελία αφορά ασκούμενη δικηγόρο η οποία είχε πάει ως δόκιμη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η νεαρή έκανε αναφορά για βία και ξυλοδαρμό ύστερα από ραντεβού για ποτό με τον ευρωβουλευτή. Ομως δεν προχώρησε σε επίσημη καταγγελία, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε συλλέξει στοιχεία προκειμένου να αποδείξει τον ισχυρισμό της. Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι η ίδια, μετά την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου, βρίσκεται πλέον σε επικοινωνία με δικηγόρο στην Ελλάδα για να αναλάβει την υπόθεσή της και να προχωρήσει τις επόμενες ώρες σε καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη.

Διαβάστε επίσης: Δανάη Μπάρκα: Η αναφορά στην καταγγελία εις βάρος του φίλου της, Αλέξη Γεωργούλη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δεύτερη καταγγέλλουσα αναμένεται να απευθυνθεί στην ελληνική Δικαιοσύνη, διαπιστώνοντας την πελώρια καθυστέρηση στη διερεύνηση της πρώτης καταγγελίας από τις βελγικές Αρχές.

Εφόσον απευθυνθεί στις ελληνικές Αρχές, τότε η υπόθεση θα απασχολήσει τον νεοσύστατο θεσμό του Ευρωπαίου Εισαγγελέα που εδρεύει στο Εφετείο Αθηνών, καθώς αφορά αδικήματα που έχουν τελεστεί σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία της δικηγόρου Ελένης Χρονοπούλου προκάλεσε την επίσημη έρευνα από τις βελγικές Αρχές, που απευθύνθηκαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή. Ο δικηγόρος της Ελένης Χρονοπούλου, Σπήλιος Σπηλιάκος, μίλησε χθες σχετικά με την καταγγελία της εντολέως του. Ξεκαθάρισε ότι η καταγγελία κατά του πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αφορά βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης, δηλαδή ξυλοδαρμό, και όχι σεξουαλική παρενόχληση.

«Δεν είναι σεξουαλική παρενόχληση. Είναι καταγγελία για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης. Αναμένουμε τις επόμενες κινήσεις από τις βελγικές Αρχές» τόνισε.

Ο δικηγόρος είχε ενημερωθεί για την καταγγελία από την πρώτη στιγμή που υποβλήθηκε, τον Ιανουάριο του 2020. «Η εντολέας μου ήρθε σε συνεννόηση με τις Αρχές του Βελγίου και προχώρησε άμεσα στην καταγγελία. Οι χρόνοι της έρευνας είναι ζήτημα των βελγικών Αρχών» συμπλήρωσε με αφορμή την τριετή καθυστέρηση στη διερεύνηση της υπόθεσης.

Σχολιάζοντας την κατάσταση της Ελένης Χρονοπούλου μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης ο δικηγόρος της δήλωσε πως «όπως προκύπτει και από τη δημόσια εικόνα της, είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος, ο οποίος θα το παλέψει με όλες τις δυνάμεις που έχει, όπως κάνει σε όλα».

Ερωτηθείς αν γνωρίζει σχετικά με ενδεχόμενες νέες καταγγελίες από άλλα άτομα, στις οποίες εμπλέκεται το όνομα του κ. Γεωργούλη, απάντησε ότι αν κάτι από όσα αναφέρονται ισχύει σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. «Δεν έχει έρθει εις γνώσιν μου, αλλά φαντάζομαι, εφόσον υπάρξει κάτι, εντός των ημερών θα έχουμε εξελίξεις και στο κομμάτι αυτό» σχολίασε.

Οπως αποκάλυψε ο κ. Σπηλιάκος, η πλευρά της κυρίας Χρονοπούλου δεν έχει λάβει γνώση της δικογραφίας, επισημαίνοντας ότι «πρώτα θα κληθεί ο κατηγορούμενος να λάβει γνώση της δικογραφίας και μετά θα τη λάβουμε εμείς».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα