Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Ανήλικη Γαλλίδα κατήγγειλε ότι την κακοποίησε Ιρακινός στις τουαλέτες μπαρ στο Φαληράκι

Ιρακινός Βιαστής!

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου αναμένεται να καθίσει ο 23χρονος Ιρακινός, που κατηγορείται ότι βίασε μια 17χρονη Γαλλίδα. Ο 23χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 1.000 ευρώ, ωστόσο στην πορεία δεν κατέβαλε το ποσό.

Σε κατάθεση που έδωσε στην Ασφάλεια η 17χρονη Γαλλίδα ανέφερε ότι βρισκόταν στη Ρόδο για διακοπές και ότι διέμενε σε ξενοδοχείο της Ιξιάς με την αδελφή της. Το βράδυ της 6ης Σεπτεμβρίου 2022, στις 23.30, πήγε με την αδελφή της στο Φαληράκι, με γκρουπ 25 ατόμων.

Ανάμεσα στα άτομα αυτά βρισκόταν και ένα αγόρι με το οποίο είχαν ανταλλάξει κάποιες ματιές στο ξενοδοχείο, αλλά δεν είχαν γνωριστεί. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα μπήκαν σε νυχτερινό κέντρο και εκεί την προσέγγισε, χόρεψαν και κατανάλωσαν αλκοόλ. Φιλήθηκαν και το αγόρι τής ζήτησε να πάνε στην τουαλέτα ή να περάσουν το βράδυ μαζί, πράγμα, που όπως είπε, αρνήθηκε.

Οταν το γκρουπ ετοιμαζόταν να αποχωρήσει, το αγόρι την τράβηξε από το χέρι και την πήγε στην τουαλέτα. Εκεί άρχισε να τη φιλάει και στη συνέχεια, όπως περιγράφει, τη βίασε, ενώ εκείνη του έλεγε συνέχεια να σταματήσει. Αρχισε, όπως είπε, να κλαίει και μόνο τότε σταμάτησε, βγήκε από την τουαλέτα και πήγε με το γκρουπ σε άλλο νυχτερινό κέντρο.

Χειροπέδες

Η ανήλικη πήγε αμέσως μαζί με την αδερφή της στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου, όπου κατήγγειλε το γεγονός, με αποτέλεσμα αστυνομικοί να πάνε στο κέντρο διασκέδασης και να περάσουν χειροπέδες στον τουρίστα.

Ο κατηγορούμενος, απολογούμενος, υποστήριξε ότι γνώριζε την κοπέλα από το ξενοδοχείο και ότι πήγαν όλοι μαζί ως γκρουπ στο νυχτερινό κέντρο. Είπε ακόμη ότι του εξήγησε μέσω ενός φίλου του, που μιλούσε γαλλικά, ότι είναι 18 ετών και πως, όταν της ζήτησε να πάνε στην τουαλέτα, του έγνεψε καταφατικά. Ισχυρίστηκε πως όλα έγιναν με τη συναίνεσή της και ότι δεν του είπε να σταματήσει, αντιθέτως έδειχνε ότι το απολάμβανε.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα