Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ανήλικη Γαλλίδα κατήγγειλε ότι την κακοποίησε Ιρακινός στις τουαλέτες μπαρ στο Φαληράκι

Ιρακινός Βιαστής!

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου αναμένεται να καθίσει ο 23χρονος Ιρακινός, που κατηγορείται ότι βίασε μια 17χρονη Γαλλίδα. Ο 23χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 1.000 ευρώ, ωστόσο στην πορεία δεν κατέβαλε το ποσό.

Σε κατάθεση που έδωσε στην Ασφάλεια η 17χρονη Γαλλίδα ανέφερε ότι βρισκόταν στη Ρόδο για διακοπές και ότι διέμενε σε ξενοδοχείο της Ιξιάς με την αδελφή της. Το βράδυ της 6ης Σεπτεμβρίου 2022, στις 23.30, πήγε με την αδελφή της στο Φαληράκι, με γκρουπ 25 ατόμων.

Ανάμεσα στα άτομα αυτά βρισκόταν και ένα αγόρι με το οποίο είχαν ανταλλάξει κάποιες ματιές στο ξενοδοχείο, αλλά δεν είχαν γνωριστεί. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα μπήκαν σε νυχτερινό κέντρο και εκεί την προσέγγισε, χόρεψαν και κατανάλωσαν αλκοόλ. Φιλήθηκαν και το αγόρι τής ζήτησε να πάνε στην τουαλέτα ή να περάσουν το βράδυ μαζί, πράγμα, που όπως είπε, αρνήθηκε.

Οταν το γκρουπ ετοιμαζόταν να αποχωρήσει, το αγόρι την τράβηξε από το χέρι και την πήγε στην τουαλέτα. Εκεί άρχισε να τη φιλάει και στη συνέχεια, όπως περιγράφει, τη βίασε, ενώ εκείνη του έλεγε συνέχεια να σταματήσει. Αρχισε, όπως είπε, να κλαίει και μόνο τότε σταμάτησε, βγήκε από την τουαλέτα και πήγε με το γκρουπ σε άλλο νυχτερινό κέντρο.

Χειροπέδες

Η ανήλικη πήγε αμέσως μαζί με την αδερφή της στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου, όπου κατήγγειλε το γεγονός, με αποτέλεσμα αστυνομικοί να πάνε στο κέντρο διασκέδασης και να περάσουν χειροπέδες στον τουρίστα.

Ο κατηγορούμενος, απολογούμενος, υποστήριξε ότι γνώριζε την κοπέλα από το ξενοδοχείο και ότι πήγαν όλοι μαζί ως γκρουπ στο νυχτερινό κέντρο. Είπε ακόμη ότι του εξήγησε μέσω ενός φίλου του, που μιλούσε γαλλικά, ότι είναι 18 ετών και πως, όταν της ζήτησε να πάνε στην τουαλέτα, του έγνεψε καταφατικά. Ισχυρίστηκε πως όλα έγιναν με τη συναίνεσή της και ότι δεν του είπε να σταματήσει, αντιθέτως έδειχνε ότι το απολάμβανε.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα