Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Τραγωδία με αποδείξεις – Restart στις έρευνες για τη φονική έκρηξη στο...

Επειτα από μία ολόκληρη εβδομάδα παύσης, κατά την οποία...

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Η Ιουλία συναντά την τσιγγάνα – μάγισσα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι» η Μελισσάνθη είναι απόλυτα επικεντρωμένη στην φροντίδα του Απόστολου κι ο Άγγελος καταρρακώνεται.

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με...

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Κορμός σοκολάτας από τον Πέτρο Συρίγο

Ο Πέτρος Συρίγος έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής κορμό σοκολάτας.

Χρήστος Λούλης για Μακρυπούλια: «Είχα γράψει ένα γράμμα και πήγα στο θέατρο που έπαιζε και της το άφησα»

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που παίζουμε μαζί στο θέατρο»

Ο Χρήστος Λούλης παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό» και έδωσε μια συνέντευξη. Ο γνωστός ηθοποιός, με αφορμή την συνεργασία του στο θέατρο με την Ζέτα Μακρυπούλια αναφέρθηκε σε μια παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί παλαιότερα μεταξύ τους, μετά από δικές του δηλώσεις.

«Αυτό που είπα όταν συμφώνησα και όταν μου είπε και ο Νίκος ότι θα είναι και η Ζέτα, είπα είναι τέλειο. Από τότε με τις δηλώσεις δεν είχαμε βρεθεί με τη Ζέτα, πρώτη φορά στην πρόβα τώρα.

Πήγα στην πρώτη συνάντηση με σκοπό να την πιάσω και να της πω όλα αυτά τα πράγματα. Τότε που είχε γίνει όλο αυτό, είχα γράψει ένα γράμμα και πήγα στο θέατρο που έπαιζε και της το άφησα. Είχα, λοιπόν, την πρόθεση στην πρώτη συνάντηση να την πιάσω να της πω… Ήρθε, όμως, εκείνη να μου ζητήσει συγγνώμη. Λέω, εσύ θα μου ζητήσεις συγγνώμη; Και μου λέει ναι, γιατί μου είχες δώσει αυτό το γράμμα κι εγώ δεν σου απάντησα.

Εν πάση περιπτώσει, μεταξύ εμού και της Ζέτας δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό. Μάλιστα, την έχω κατασυμπαθήσει, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που παίζουμε μαζί στο θέατρο, είμαι πολύ χαρούμενος που την γνώρισα, κάνουμε πολύ πλάκα μεταξύ μας. Θεωρώ ότι έχει πολύ χιούμορ.

Για το δικό μου γούστο είναι καλή ηθοποιός, αλλά θα βάλω μια υποσημείωση. Είναι πολύ υποκειμενικό το αν είναι κάποιος καλό ηθοποιός ή όχι. Αυτό όμως που είναι αντικειμενικό με την Ζέτα και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, είναι το πόσο επαγγελματίας είναι και το πόσο σκυλί μαύρο είναι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...