Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Το «Σόι σου»: Αποσπάσματα από το αποψινό διπλό επεισόδιο

Το «Σόι σου» έρχεται απόψε με νέο διπλό επεισόδιο.

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Tζένη Γεωργιάδη: Σε ένα special νησιώτικο medley με «άρωμα» Αιγαίου

Μία ακόμη πτυχή του μουσικού της είναι, έρχεται να παρουσιάσει η Τζένη Γεωργιάδη, με το special νησιώτικο medley, που μόλις κυκλοφόρησε!

Η πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την ιδιαίτερη φωνή της, το ήθος και τα τραγούδια της, και με μεγάλες υπογραφές στο βιογραφικό της, όπως αυτές, του Στέφανου Κορκολή, της Ρεβέκκας Ρούσση, του Κώστα Μηλιωτάκη, του Βασίλη Δήμα και άλλων, μετά και την μεγάλη επιτυχία του νέου της τραγουδιού, με τίτλο «Κράτησέ με», σε μουσική Χρήστου Σαντικάι και στίχους, Γρηγόρη Βαξαβανέλη, που μέσα σε δύο μήνες κυκλοφορίας, ξεπέρασε τα 2.000.000 προβολές στο Youtube, και έγινε ραδιοφωνικό hit, ετοίμασε μία ακόμη μουσική έκπληξη.

Με άρωμα και αέρα Αιγαίου, και θέλοντας να τιμήσει την νησιώτικη καταγωγή της, ούσα από την Τήνο, η Τζένη Γεωργιάδη, μας παρουσιάζει τρία αγαπημένα της τραγούδια, όπως το «Άμα Χαράζει στο Αιγαίο», σε μουσική, στίχους και πρώτη εκτέλεση του Λευτέρη Βαζαίου, το «Ποιος μωρό μου ποιος», σε μουσική και στίχους του Γιώργου Κονιτόπουλου, που ερμήνευσε ο Γιάννης Πάριος, αλλά και το δικό της, «Πάντα για μας καλοκαίρι», σε μουσική Στέφανου Κορκολή και στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση.

Η Τζένη Γεωργιάδη, με μία μελωδικότητα και γυρίσματα, που απογειώνουν τον νησιώτικο ρυθμό, σε ένα medley με τρία μοναδικά τραγούδια, και με την οπτικοποίηση του, δια χειρός του Mike Marz, έχοντας στο πλευρό της, μία ομάδα από τους καλύτερους μουσικούς, από το roof garden του «B4B Athens», μας «ταξιδεύουν», στα νησιά μας.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;





Μποζουκια Αθηνα