Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Νέο περιστατικό γυναικοκτονίας: «Ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά μου»

Αποτροπιασμό προκαλεί η νέα γυναικοκτονία στο Μενίδι, ενάμιση μήνα...

Δημήτρης Σταρόβας: Τζάνειο report για την υγεία του μετά το εγκεφαλικό!

Σταθερή παραμένει η κατάσταση του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος...

Κώστας Κωστόπουλος: Χωρίς «λεκέ» βιασμού ο «mister Σασμός»

«Εχω σοβαρές αμφιβολίες και μακάρι να ήταν διαφορετικό το...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 17 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να αποβάλετε κάποιες προκαταλήψεις και να αλλάξετε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 27 Απριλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Η καθημερινότητά σας βελτιώνεται και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες. Η αναθεώρηση κάποιων δεσμεύσεων είναι αναμενόμενη και αναγκαία. Ενισχύονται σημαντικά η αισιοδοξία σας αλλά και η αίσθηση ότι δεν είστε μόνοι σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκινήστε την επανάστασή σας απέναντι σε ό,τι σας βαραίνει, λαμβάνοντας τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Πρέπει να αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα των άλλων και να μην ασκήσετε κριτική σε συνεργάτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν δεν επικεντρωθείτε σε συναινετικές λύσεις, η ανατροπή της λεπτής ισορροπίας είναι πολύ κοντά. Δείξτε διαλλακτικότητα και λιγότερο κριτική συμπεριφορά. Οι πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εντονη δραστηριότητα θα υπάρχει ακόμα και στην κοινωνική σας ζωή. Βγείτε με φίλους και αποδεχθείτε προσκλήσεις που θα σας φέρουν καινούργιες γνωριμίες. Μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και αποκαλύψετε επαγγελματικά σχέδια.

ΛΕΩΝ: Ελέγξτε σχολαστικά τα έξοδά σας και τακτοποιήστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, προτού να είναι αργά να διορθώσετε τα τυχόν λάθη. Μια σχέση από το παρελθόν έρχεται να σας αναστατώσει και να αναβιώσει ό,τι προσπαθούσατε να ξεχάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανακαλύψτε καινούργιους τρόπους για να κινηθείτε και βρείτε νέες ιδέες για να πετύχετε περισσότερα. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να αποδράσετε με πολλούς τρόπους από τη γνωστή καθημερινότητα και τα προβλήματά της και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Συντονιστείτε και φτιάξτε εκ νέου προγραμματισμό για τον οικονομικό σας προϋπολογισμό. Μη βάλετε γρήγορους και τρελούς ρυθμούς στα εργασιακά σας θέματα, ώστε οι συνεργάτες σας να μπορούν να σας ακολουθήσουν και να συγχρονιστούν με εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα χωρίς την έγκριση των συνεργατών σας. Αφήστε τους να πάρουν πρωτοβουλίες, αφού η ικανότητά σας για επικοινωνία θα είναι αυξημένη και θα είναι εύκολο να εκφέρετε την άποψή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα είναι αρκετά ενθαρρυντική για να προβείτε σε αλλαγές, ακούγοντας πάντα γνώμες για να έχετε μια πιο καθαρή εικόνα και να καταλήξετε στο καλύτερο. Οι ευκαιρίες που θα σας εμφανιστούν ξαφνικά, θα σας ωθήσουν να αναπτυχθείτε και να προοδεύσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επιπλέον επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι βέβαιο πως σύντομα θα φέρουν αυξήσεις στα εισοδήματά σας, αλλά από την άλλη ο σύντροφός σας θα γίνει ακόμα πιο πολυέξοδος, αφού θα θελήσει να ασχοληθεί με τα οικονομικά του ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ψυχολογική σας διάθεση θα είναι πολύ καλύτερη και αρκετοί από εσάς θα θελήσετε να δραστηριοποιηθείτε μέσω άλλων. Προσέξτε μόνο σε αυτή σας την προσπάθεια να μην εμποδίσετε τις ενέργειες των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα είστε αρκετά ευδιάθετοι και η αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει να τον κατακτήσετε και να τον γοητεύσετε ακόμα περισσότερο. Να θυμάστε πως η σχέση σας απαιτεί επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων, οπότε μη χρονοτριβείτε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Με χιούμορ απάντησε ο Κουτσόπουλος στις φήμες για χωρισμό από τη Μιχαλοπούλου

Ποιος χώρισε; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πάντως όχι. Παρά τις...

Ερμής Καραγιάννης: Βουτιά θανάτου για τον παίκτη του «GNTM»

Βουτιά στο κενό πρώην παίκτη του «Greece’s Next Top...

Δήμητρα Ζέρβα: «Έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός και τραγουδίστρια

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο μετά την ανακοίνωση του προέδρου...