Μέγκαν Μάρκλ: Η «βασίλισσα του Χόλυγουντ» και οι ναρκομπελάδες του εξόριστου πρίγκιπα Χάρι

O Χάρι κινδυνεύει ακόμη και με απέλαση από τις ΗΠΑ

Την ώρα που ο βασιλιάς Κάρολος έγινε πλέον και επίσημα βασιλιάς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού η Μέγκαν Μαρκλ θέλει να φορέσει τη δική της κορόνα. Η

σύζυγος του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ πρίγκιπα Χάρι φιλοδοξεί να γίνει «βασίλισσα του Χόλιγουντ» και μάλιστα έκανε ήδη το πρώτο βήμα.

Η 41χρονη πρώην ηθοποιός δεν σκοπεύει να επιστρέψει μπροστά από τις κάμερες πρωταγωνιστώντας σε κάποια ταινία. Εκλεισε συμφωνία εκατομμυρίων με τον μεγαλοατζέντη του Χόλιγουντ Αρι Εμάνουελ και την εταιρία του WME, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες της «New York Post», της ανοίγει τον δρόμο για να γίνει μεγαλοπαραγωγός ταινιών και «ισχυρός παίκτης» στο Χόλιγουντ. Απώτερος σκοπός της Μαρκλ, όπως γράφει η αμερικανική εφημερίδα, είναι να κατακτήσει το Χόλιγουντ και να γίνει «βασίλισσά» του.

Κίνδυνος απέλασης

Την ίδια ώρα, ο σύζυγός της, Χάρι, έχει νομικούς μπελάδες, καθώς η οργάνωση The Heritage Foundation έκανε μήνυση στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, απαιτώντας να δημοσιεύσει την επίσημη αίτηση του Χάρι για να πάρει την αμερικανική βίζα. Αυτό διότι στην πρόσφατη αυτοβιογραφία του «Ρεζέρβα» ο Χάρι ομολόγησε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Σε περίπτωση όμως που δεν έχει δηλώσει στις αμερικανικές Αρχές ότι είναι πρώην χρήστης ναρκωτικών, ο Χάρι κινδυνεύει ακόμη και με απέλαση από τις ΗΠΑ, καθώς μπορεί να ακυρωθεί η βίζα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.