Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Ο Στέλιος Διονυσίου εξομολογείται: «Δέχθηκα πόλεμο στη δουλειά μου ακόμα και στην ίδια μου τη δισκογραφική»

«Θα ξαναπαντρευόμουν, δεν λέω ποτέ όχι»

Ο Στέλιος Διονυσίου, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική σειρά για τη ζωή του πατέρα του, στην πιθανότητα ενός ακόμα γάμου αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε από συναδέλφους του στην πορεία της καριέρας του.

«Είμαστε στο τελικό στάδιο πριν πέσουν οι υπογραφές, για να γίνει σειρά η ζωή του Στράτου Διονυσίου. Η σειρά με τη ζωή του Στράτου Διονυσίου θα είναι 12 επεισόδια. Θα μου άρεσε να ακούγεται η φωνή μου στη σειρά. Έχω παίξει ξανά ως ηθοποιός. Δεν θα μπορούσα να παίξω τον Στράτο, γιατί δεν υπήρξε ποτέ παχουλός. Όταν με φώναξε ο πατέρας μου να ανεβώ στην πιστά ήθελα να φύγω, με έφεραν σηκωτό, οι σερβιτόροι. Ήμουν αγχωμένος και μου λέει στο αυτί “κλείσε τα μάτια και τραγούδα”. Όταν γύρισα να τον κοιτάξω, ήταν δακρυσμένος και ήταν σαν να μου λέει προχώρα. Στις συνεντεύξεις ο πατέρας μου έλεγε “θα ακούσετε τον Στελάρα και θα δείτε”.» είπε στην αρχή της συνέντευξης ο Στέλιος Διονυσίου.

Στην συνέχεια ο λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για τον «πόλεμο» που δέχτηκε από τους συναδέλφους του: «Είχα κάνει ντέμο το “Τρένο” της Βίσση, δεν ξέρω γιατί δεν το είπα σε κάποιο δίσκο μου. Μου είχαν δώσει τα πρώτα τραγούδια του Πλουτάρχου, “Φυσάει πολύ”, “Φίλε”, αλλά δεν τα είπα. Δέχθηκα πόλεμο στη δουλειά μου ακόμα και στην ίδια μου τη δισκογραφική. Ήθελαν συνάδελφοι να μου φρενάρουν την καριέρα. Μου είπαν ότι τα τραγούδια μου, δεν παίζουν στο ραδιόφωνο, επειδή έχουν πολύ μπουζούκι».

Στο τέλος της συνέντευξης, ο Στέλιος Διονυσίου μίλησε για την προσωπική του ζωή: «Η δουλειά μου δεν επηρέασε την προσωπική μου ζωή. Θα ξαναπαντρευόμουν, δεν λέω ποτέ όχι. Με την σύντροφό μου κάνουμε την ίδια δουλειά. Θα έλεγα ναι στα παιδιά μου να ασχοληθούν με το τραγούδι, αν έχουν ταλέντο. Δεν αξίζει όμως να χαλάς το στομάχι σου, για 2 μέρες δουλειά, για να πάρεις ένα μεροκάματο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα