Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. σε σκάνδαλο «μαμούθ!»

Γυναίκα ψυχολόγος και μάλιστα αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε...

Κρινιώ Νικολάου: Γιορτάζει με μοναδικό τρόπο τα 30 χρόνια της μουσικής πορείας...

Εχουν περάσει 30 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση της...

Λουκία Πιστιόλα: Tα καρφιά για «σταρλετίτσες του Instagram με followers» και η...

Τη σημαντική ηθοποιό του θεάτρου μας Λουκία Πιστιόλα τη...

Alert για την «πέμπτη νόσο»

Σε συναγερμό βρίσκονται οι υγειονομικές Αρχές σε ολόκληρη τη...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 12 Μαΐου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Βρίσκεστε σε σύγχυση και περνάτε μια μεταβατική περίοδο, που τίποτα δεν σας αρέσει από αυτά που υπάρχουν και ό,τι υπάρχει δεν σας ικανοποιεί. Αιφνίδιες αλλαγές πρόκειται να σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Είναι σίγουρο ότι θα σας απασχολήσουν αξιοκρατικά θέματα στον εργασιακό σας χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Εάν αναθεωρήσετε μερικές από τις ιδέες σας, τίποτα δεν θα είναι δυσεπίλυτο. Κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και προβλήματα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Τα διλήμματα που έχετε δεν θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε κανένα επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρέπει να μάθετε να είστε συνετοί στις αποφάσεις σας και πιο προσεκτικοί στις κοινωνικές και επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας, μη χαλαρώνετε τις προσπάθειές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε αρκετές τυχερές στιγμές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αλλά οι αντιξοότητες που θα υπάρχουν θα σκιάζουν την καλή ψυχολογική σας διάθεση. Θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα, αν ενεργείτε απερίσκεπτα.

ΛΕΩΝ

Πρέπει να ξεκαθαρίσετε άμεσα το τοπίο από την παρουσία προβλημάτων που είναι αισθητά στη συναισθηματική σας σχέση, για να έρθουν τα καλύτερα. Μοιραστείτε αρμοδιότητες με τους συνεργάτες σας, για να μην πάθετε υπερκόπωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μη βιαστείτε να δεχτείτε προτάσεις ή μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας, αν οι όροι δεν είναι ευνοϊκοί, γιατί προέχει να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές και τις συμφωνίες σας. Μόνο η προνοητικότητα θα σας σώσει από ένα λάθος που πάτε να πράξετε.

ΖΥΓΟΣ

Προστατέψτε την υγεία σας και αξιοποιήστε τις στιγμές τύχης που θα σας δοθούν. Δεχτείτε την πραγματικότητα και μην κολλάτε σε ό,τι είναι οριστικά χαμένο. Ελπίδες που ξέρετε ότι θα σκοντάψουν στο κατεστημένο μην τις αναζωπυρώνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για να εξελιχθείτε και να προοδεύσετε μέσα σε συνεργασίες που έχουν ζωτική σημασία για εσάς τώρα αλλά και στο μέλλον. Για να μη μαλώνετε με τους συνεργάτες σας, εξομαλύνετε τις καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ετοιμαστείτε για νέους αγώνες και αναλάβετε νέες ευθύνες. Προσέξτε τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε, για να μη βάλετε σε κίνδυνο τα επαγγελματικά σας σχέδια ή τον οικονομικό σας τομέα. Κρατήστε τα απαιτούμενα όρια σε μια φιλία που δεν θέλετε να πάρει τροπή ερωτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κρατηθείτε μακριά από αντιθέσεις στον εργασιακό χώρο και μην ξοδεύετε χωρίς λόγο τα χρήματά σας. Δεν πρόκειται να γίνει κάποιο θαύμα για να βγείτε από το αδιέξοδο. Ασχοληθείτε με νέα θέματα και μην αναλάβετε άλλες ευθύνες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μη σκέφτεστε απερίσκεπτα και βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για τη συναισθηματική σας σχέση ή για τα επαγγελματικά σχέδια που έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας. Πρέπει να έχετε υπομονή και επιμονή για να σταθεροποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Για να υλοποιήσετε κάποιες από τις προσδοκίες σας θα πρέπει και κάτι να θυσιάσετε. Φανείτε συντηρητικοί στον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας. Μην επιτρέψετε να γίνετε εύκολη λεία αυτών που ποντάρουν στον ευαίσθητο χαρακτήρα σας.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...