Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

Τον σκότωσαν στο ξύλο: Δύο αδέλφια από την Αρμενία έδειραν άγρια ιδιοκτήτη γραφείου τελετών

Η συμπλοκή για τα αδέσποτα και οι μαρτυρίες των γειτόνων για νταηλίκια των δύο ανδρών

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την κτηνωδία που εκτυλίχθηκε στην Νεάπολη της δυτικής Θεσσαλονίκης, όταν δύο Αρμένιοι, ηλικίας 40 και 42 ετών, σκότωσαν στο ξύλο έναν 52χρονο ιδιοκτήτη γραφείου τελετών, με αφορμή τα… αδέσποτα της γειτονιάς!

Οι δύο δράστες οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, ωστόσο από την πλευρά τους υποστήριξαν ότι δεν είχαν πρόθεση να σκοτώσουν τον άτυχο Κώστα και πως, όταν έφυγαν, εκείνος είχε τις αισθήσεις του και στεκόταν στα πόδια του.

Το θύμα του ξυλοδαρμού

Oπως ισχυρίστηκαν τα δύο αδέρφια, η συμπλοκή ξεκίνησε όταν κλότσησαν ένα πλαστικό με υπολείμματα φαγητού που είχε τοποθετήσει ο επιχειρηματίας στο σημείο και άρχισαν να εκτοξεύονται βρισιές και από τις δύο πλευρές. Σύμφωνα με τους αλλοδαπούς, εκείνη τη στιγμή έφτασε στο σημείο η μητέρα τους και ο 52χρονος την έβρισε, γεγονός που τους έβγαλε εκτός εαυτού.

Μάλιστα, υποστήριξαν πως προτίθενται να διορίσουν τεχνικό σύμβουλο για να παραστεί στην ιατροδικαστική εξέταση, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αναμένεται να ρίξει «φως» στα αιτία θανάτου του άτυχου άνδρα. Απέδωσαν δε το έγκλημα στην κακιά στιγμή, ενώ ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη στον ανακριτή.

Oπως προκύπτει από την έρευνα των Αρχών, όλα ξεκίνησαν λίγο καιρό πριν, επειδή οι κατηγορούμενοι αντιδρούσαν στη λειτουργία του γραφείου τελετών στη συμβολή των οδών Αγαθουπόλεως και Μαδύτου. Eτσι, οι καβγάδες διαδέχονταν ο ένας τον άλλον, μέχρι που η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

Τα δύο αδέλφια προσέρχονται στον εισαγγελέα

Συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου οι γείτονες άκουσαν φωνές και απειλές, με αποτέλεσμα να βγουν έξω και να αντικρίσουν το αποτρόπαιο θέαμα. Τα δύο αδέρφια είχαν ρίξει κάτω τον 52χρονο Κώστα και τον χτυπούσαν ανελέητα με κλοτσιές και μπουνιές!

Το ασθενοφόρο που κλήθηκε στο σημείο παρέλαβε τον επιχειρηματία για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, αλλά δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του στη διαδρομή. Βέβαια, δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν ήταν τόσο βαριά η κατάστασή του από τα χτυπήματα ή αν κατέληξε από άλλη αιτία, όπως ανακοπή καρδιάς λόγω του συμβάντος. Σε κάθε περίπτωση, οι γείτονες κάνουν λόγο για δύο αδέρφια που δημιουργούσαν συχνά πρόβλημα στην περιοχή.

Το γραφείο τελετών

«Προσπαθούμε και εμείς να δούμε τι έγινε ακριβώς. Κι όμως, πρωί πρωί σκότωσαν τον πατέρα μου στο ξύλο. Δράστες είναι δύο Αρμένιοι που μένουν κοντά στη γειτονιά. Υπάρχει μπέσα σε αυτούς τους ανθρώπους; Βγήκε έξω από κατάστημα για να ταΐσει τα ζώα της γειτονιάς και τον σκότωσαν» δήλωσε συντετριμμένος ο γιος του θύματος.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα