Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Πατρινός επιχειρηματίας «δάγκωσε» κόσμο και έκανε στροφή στον Θεό

Φόρεσε τα ράσα ο «Mister φέσια»

Τα δυσβάσταχτα χρέη, και όχι η άδολη αγάπη του για τον Θεό, φαίνεται πως οδήγησαν έναν Πατρινό πρώην επιχειρηματία, ο οποίος είχε «δαγκώσει» κόσμο και κοσμάκη, να φορέσει το… ράσο και να χειροτονηθεί ιερέας, ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω του!

Σύμφωνα με όσα απίστευτα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο «μπαταχτσής» πρώην επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο δερμάτων με μεγάλο κύκλο εργασιών, βάρεσε «κανόνι» πριν από 14 χρόνια και αναγκάστηκε να κλείσει την επιχείρησή του, αφήνοντας… διαστημικά φέσια, ύψους 1.000.000 ευρώ (!), στους ανθρώπους με τους οποίους συναλλασσόταν.

Για τα επόμενα χρόνια ο δαιμόνιος επιχειρηματίας είχε καταφέρει να εξαφανίσει τελείως τα ίχνη του και να κρύβεται από τους πιστωτές του. Ωστόσο, η… έμπνευσή του να δημιουργήσει προφίλ στο facebook τον «πρόδωσε» και στάθηκε αφορμή για να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια! Οπως είπε η δικηγόρος ενός από τους πιστωτές του πρώην επιχειρηματία Ανθούλα Ανάσογλου, κάποια από τα θύματα του ιερέα ανακάλυψαν, προς μεγάλη τους έκπληξη, ότι ο Πατρινός πρώην επιχειρηματίας είχε κάνει στροφή στον… Θεό και μάλιστα διατηρούσε προφίλ στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας συχνά αναρτήσεις, στις οποίες «διαφήμιζε» το ιερατικό έργο του!

Ανθούλα Ανάσογλου

«Ολα αυτά τα χρόνια κανένας δικαστικός επιμελητής δεν μπορούσε να τον βρει. Ολες οι δικαστικές αποφάσεις και οι μηνύσεις πήγαιναν αγνώστου διαμονής. Και, όμως, το facebook τον πρόδωσε. Τα θύματά του, με το πρόσχημα ότι ήθελαν να επισκεφθούν τον ιερέα, του έδωσαν ραντεβού έπειτα από κηδεία στο νεκροταφείο και τον εντόπισαν εκεί» είπε η κυρία Ανάσογλου, προσθέτοντας πως ο πρώην επιχειρηματίας και νυν κληρικός επιχείρησε στην αρχή να πείσει τα θύματά του πως ήταν κάποιος άλλος. Στη συνέχεια, όμως, αναγκάστηκε να πει την αλήθεια.

«Στο τέλος προτίμησε να πει την αλήθεια. Καταλαβαίνετε, δεν γίνεται να φοράει κάποιος τα ράσα και να λέει ψέματα περί της ταυτότητάς του» είπε η δικηγόρος ενός εκ των θυμάτων, τονίζοντας ότι ο θεομπαίχτης ρασοφόρος, στην προσπάθειά του να ξεγλιστρήσει, ζήτησε από τα άτομα που τον ανακάλυψαν να περιμένουν, λέγοντάς τους ότι θα τους επέστρεφε τα χρήματά τους σιγά σιγά, όταν θα το επέτρεπαν οι συνθήκες.

«Από τότε, όμως, τα χρόνια πέρασαν, δεν υπάρχει κανένα ιδιαίτερο περιουσιακό στοιχείο και βρισκόμαστε πάλι στην αρχή, δηλαδή σε έναν λόγο που δεν γνωρίζουμε αν θα κρατηθεί και επαφιόμαστε στην καλή θέληση του συγκεκριμένου» εξήγησε η κυρία Ανάσογλου. Η ίδια, μιλώντας στο skaipatras.gr, αποκάλυψε ότι τα χρέη του ιερέα -πλέον- ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ, την ώρα που η Αρχιεπισκοπή Αθηνών… νίπτει τας χείρας της, απαντώντας ότι δεν μπορεί να εμπλακεί σε ιδιωτικά ζητήματα.

«Ο κόσμος που ζητάει να εξομολογηθεί, ζητάει συγχώρεση από έναν άνθρωπο που δεν έχει ζητήσει συγγνώμη από τους πιστωτές του, από τους ανθρώπους που άφησε στον δρόμο! Πώς θα συνεχίσει να κηρύττει τον λόγο του Θεού, όταν ο ίδιος κουβαλάει μέσα του τον πόνο των ανθρώπων αυτών;» αναρωτήθηκε στο τέλος η κυρία Ανάσογλου.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.





Μποζουκια Αθηνα